کد خبر: 4359562
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۲

طرح الازهر برای توزیع قرآن در مصر

بخش مؤسسات الازهری در مرکز اسلامی الازهر طرحی را برای توزیع نسخه‌هایی از قرآن در مراکز حفظ قرآن (مکتبخانه‌های قرآنی) در سراسر مصر آغاز کرده است.

طرح الازهر برای توزیع قرآن در مصربه گزارش ایکنا به نقل از صدی البلد، این طرح در راستای اجرای ارشادات احمد الطیب، شیخ الازهر در زمینه حمایت از مراکز حفظ قرآن و تقویت نقش آنها در خدمت به کتاب خدا و آماده‌سازی برای فعالیت‌های تابستانه قرآنی که با استقبال گسترده در مکتبخانه‌ها و حلقه‌های حفظ قرآن استان‌های مختلف مواجه شده، اجرا می‌شود.

این برنامه به ریاست احمد الشرکاوی، رئیس بخش مؤسسات الازهری و تحت نظارت شیخ ایمن عبدالغنی، معاون الازهر، دیروز، 30 خرداد در استان اقصر مصر آغاز شد.

این طرح امروز در استان قنا ادامه خواهد یافت، سپس فردا دوشنبه به استان‌های سوهاج، اسیوط و منیا گسترش خواهد یافت و در ادامه در دیگر استان‌های مصر اجرا خواهد شد.

این طرح ویژه مراکز حفظ قرآن تحت نظارت الازهر در سراسر مصر است و قرآن‌های مورد نیاز را در اختیار قرآن‌آموزان و حلقه‌های حفظ قرار می‌دهد.

ابوالیزید سلامه، از مسئولان اجرایی طرح در این باره گفت: فرآیند توزیع براساس ارزیابی نیازهای واقعی در هر استان انجام می‌شود و به این ترتیب به برآورده شدن نیازهای مراکز حفظ قرآن کمک می‌کند.

شیخ ایمن عبدالغنی، معاون الازهر نیز گفت: این طرح بخشی از استراتژی الازهر در راستای اهتمام به قرآن و فعالان قرآنی است و به پرورش جامعه‌ای آگاه‌تر و با ثبات‌تر کمک می‌کند.

احمد الشرکاوی، رئیس بخش مؤسسات الازهری تأکید کرد که این بخش توجه ویژه‌ای به فعالیت‌های تابستانه قرآنی دارد، زیرا این فعالیت‌ها فرصتی مهم برای بهره‌مندی از اوقات فراغت جوانان در زمینه حفظ قرآن، یادگیری احکام و آداب قرآنی و نهادینه‌کردن ارزش‌های اخلاقی و ملی برگرفته از آموزه‌های کلام وحی است.

انتهای پیام
captcha