کد خبر: 4360054
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۲

اعمال محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورای حسینی در کرمانشاه

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در برخی معابر اصلی شهر کرمانشاه همزمان با برگزاری عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی خبر داد.

اعمال محدودیت‌های ترافیکیسرهنگ مهدی امجدیان، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا در کرمانشاه اظهار کرد: در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری که مصادف با تاسوعا و عاشورای حسینی است، محدودیت‌های ترافیکی در برخی معابر شهر کرمانشاه اعمال خواهد شد.

وی با اشاره به تمهیدات در نظر گرفته شده برای برگزاری هرچه منظم‌تر آیین‌های عزاداری، گفت: با توجه به حرکت دسته‌های عزاداری در خیابان شهید مدرس، در محدوده حدفاصل میدان آزادی تا میدان آیت‌الله کاشانی، همچنین در بلوار گل‌ها واقع در محله آبادانی و مسکن، طرح ویژه کنترل تردد و محدودیت‌های ترافیکی در این مسیرها اجرا خواهد شد.

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه افزود: همچنین در خیابان شباب در محله ابوذر، خیابان نواب، خیابان شهدای اشک تلخ، بلوار مطهری شرقی و غربی، بلوار نوبهار و معابر اطراف آن و همچنین محدوده بلوار شهید امجدیان و میدان شهدا نیز با توجه به حرکت دسته‌های عزاداری، محدودیت‌های ترافیکی به صورت مقطعی اعمال می‌شود.

وی در پایان تأکید کرد: معابر درون‌شهری از طریق دوربین‌های هوشمند کنترل ترافیک تحت نظارت پلیس قرار دارند و نیروهای پلیس راهور در شهر کرمانشاه و دیگر شهرهای استان آماده خدمت‌رسانی و تأمین نظم ترافیکی برای شهروندان هستند.

انتهای پیام
خبرنگار:
محبوبه علی آقایی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha