کد خبر: 4360070
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۵
جمعیت الوفاق بحرین:

سیاست‌های رژیم آل خلیفه در قبال آیین‌های عاشورایی باعث تنش در جامعه شده است

جمعیت الوفاق بحرین در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اقدامات رژیم آل خلیفه در برخورد با برگزاری مراسم ویژه ماه محرم، این اقدامات را عامل تنش اجتماعی در این کشور دانست.

جمعیت الوفاق بحرین: سیاست‌های حکومت در قبال آیین‌های عاشورایی باعث تنش در جامعه شده استبه گزارش ایکنا، جمعیت الوفاق بحرین با انتشار بیانیه‌ای در پلتفرم ایکس، از اقدمات رژیم آل خلیفه در تشدید محدودیت‌ها و برخوردهای امنیتی با مراسم و آیین‌های عاشورایی در این کشور انتقاد کرد و هشدار داد: ادامه این روند می‌تواند به افزایش تنش‌های اجتماعی و تضعیف هم‌زیستی داخلی منجر شود.

جمعیت الوفاق، عملکرد دولت و نهادهای امنیتی این کشور در قبال برگزاری مراسم و آیین‌های عاشورایی را اقدامی در جهت محدودسازی شعائر دینی دانست.

در این بیانیه آمده است: طی هفته‌های اخیر، اقدامات مرتبط با برگزاری مراسم مذهبی از جمله محدودیت‌های اعمال‌شده برای هیئت‌ها و حسینیه‌ها، فضای اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و موجب افزایش نگرانی‌ها میان شهروندان شده و دولت بحرین در حال ارتکاب بزرگ‌ترین حماقت فرقه‌ای در تاریخ کهن و مدرن بحرین است.

الوفاق اعلام کرد: مسئولان دولتی در نشست‌های برگزارشده با متولیان مراسم مذهبی، رویکردی مبتنی بر اعمال محدودیت و افزایش ضوابط در پیش گرفته‌اند؛ موضوعی که به گفته این جریان سیاسی، موجب ایجاد فضای تنش‌آلود در آستانه موسم عاشورا شده است.

در ادامه این بیانیه به برخی موارد از جمله تعیین ضوابط برای زمان پایان دسته‌های عزاداری، محدودیت در نصب نمادها و پرچم‌های مذهبی و نیز نظارت بر فعالیت برگزارکنندگان اشاره شده و این اقدامات مورد انتقاد قرار گرفته است.

الوفاق همچنین از حضور نیروهای امنیتی در برخی مناطق و جمع‌آوری برخی نمادهای مرتبط با مراسم عاشورایی انتقاد کرده و این اقدامات را عاملی برای تشدید فضای نارضایتی اجتماعی دانسته است.

در بخش دیگری از این بیانیه، به گزارش‌هایی درباره تماس با برخی خطیبان و مداحان و اطلاع‌رسانی درباره محدودیت در فعالیت‌های مذهبی آن‌ها اشاره شده و نسبت به پیامدهای چنین اقداماتی هشدار داده شده است.

جمعیت الوفاق در پایان، با انتقاد از وضعیت موجود بر ضرورت شکل‌گیری رویکردی مبتنی بر عدالت، قانون، حقوق شهروندی و بازسازی اعتماد میان جامعه و حاکمیت تأکید کرد و خواستار حرکت به سمت یک پروژه سیاسی فراگیر برای کاهش تنش‌ها و تقویت همزیستی اجتماعی در بحرین شد.

این بیانیه پس از آن صادر شد که رژیم بحرین در ادامه سرکوب شیعیان، از مشارکت شهروندان شهر حمد در دسته‌های عزاداری که هر ساله برگزار می‌شود، ممانعت می‌کند.

انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha