کد خبر: 4362778
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۸
عمار الحکیم:

تشییع پیکر آیت‌الله خامنه‌ای در عراق همبستگی دو ملت را نشان می‌دهد

رهبر جریان حکمت ملی عراق از مردم این کشور خواست با مراسم تشییع پیکر آیت‌الله خامنه‌ای همراه شوند و با حضور گسترده در آن، پیام همبستگی میان دو ملت را به نمایش بگذارند.

عمار الحکیم: تشییع پیکر آیت‌الله خامنه‌ای در عراق همبستگی دو ملت را نشان می‌دهدبه گزارش ایکنا؛ به نقل از المیادین، سیدعمار الحکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق در گفتگو با این رسانه خبری با اشاره به روابط بغداد و تهران گفت: روابط عراق و ایران روابطی تاریخی، عمیق و چندبعدی است و همه خواهان آن هستند که عراق کشوری مستقل و دارای حاکمیت کامل و تصمیم‌گیری مستقل باشد.

وی افزود: از جمهوری اسلامی ایران و رهبران آن هرگز نشنیده‌ام که خواهان آن باشند عراق تابع آنان باشد یا در امور داخلی عراق دخالت کنند. آنچه از ایران و رهبرانش شنیده‌ام، این است که خواهان عراقی مستقل، دارای حاکمیت و برخوردار از تصمیم‌گیری مستقل هستند.

سیدعمار الحکیم همچنین با اشاره به شهادت رهبر انقلاب اسلامی ایران، اظهار داشت: مردم عراق همدردی گسترده‌ای با شهادت سیدعلی خامنه‌ای، مظلومیت ایشان و اقدام تروریستی و غافلگیرانه‌ای که منجر به شهادت ایشان شد، ابراز کرده‌اند.

رهبر جریان حکمت ملی عراق ادامه داد: مردم عراق با ملت ایران، مظلومیت آنان و امام شهید در این مراسم تشییع، اعلام همبستگی می‌کنند. وی از مردم عراق خواست با مراسم تشییع پیکر آیت‌الله خامنه‌ای همراه شوند و با حضور گسترده در آن، پیام همبستگی میان دو ملت را به نمایش بگذارند.

سیدعمار الحکیم در ادامه ضمن تأکید بر ضرورت انحصار سلاح در دست دولت، تصریح کرد که این روند به هیچ وجه به معنای تضعیف یا انحلال حشدالشعبی نیست.

وی گفت: تحویل سلاح به دولت، در قانون اساسی عراق تصریح شده و مرجعیت عالیقدر دینی نیز بر آن تأکید کرده است؛ همچنین این موضوع در برنامه‌های دولت‌های عراق نیز آمده است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق تصریح کرد: باید ساختار حشدالشعبی بازسازی و سامان‌دهی شود تا به یک نیروی نظامی منسجم‌تر، منظم‌تر و قدرتمندتر تبدیل شود.

وی ادامه داد: پس از عبور از مرحله مبارزه با داعش، شایسته است حشدالشعبی به یک نهاد نظامی تبدیل شود که هیچ‌گونه وابستگی به جریان‌ها و احزاب سیاسی نداشته باشد.

الحکیم تأکید کرد: حشدالشعبی یکی از ارکان اساسی سیستم دفاعی عراق است؛ ارتش مأموریت‌های خود را دارد، پلیس فدرال نیز وظایف مشخصی بر عهده دارد و بسیج مردمی نیز مأموریت‌های ویژه خود را ایفا می‌کند.

وی گفت: انحصار سلاح در اختیار دولت باید همزمان با حمایت بیشتر از نهاد حشدالشعبی، نهادینه‌سازی صحیح آن و بازنگری در ساختارهای سازمانی‌اش همراه باشد.

انتهای پیام
captcha