کد خبر: 4363875
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۸

بازداشت یک افراط‌گرا در اسپانیا به خاطر بی‌احترامی به مسجد

یک افراط‌گرای اسپانیایی پس از اسپری کردن شعارهای ضد اسلامی روی دیوارهای مسجد دستگیر شد.

بازداشت یک افراط‌گرا در اسپانیا به خاطر بی‌احترامی به مسجدبه گزارش ایکنا به نقل از 24 ساعه، خبرگزاری اسپانیایی اروپا پرس در گزارشی اعلام کرد: پلیس محلی در منطقه باسک، مردی ۵۵ ساله را پس از اسپری کردن شعارهایی که نفرت‌پراکنی علیه جامعه مسلمانان اسپانیا را ترویج می‌داد، دستگیر کرد.

همین منبع گزارش داد که این پیام‌ها روی نمای مسجد و مناطق اطراف آن نوشته شده بود. این حادثه در محله سانتوتشو بیلبائو رخ داد، جایی که بلافاصله پس از رنگ‌آمیزی شعارها، پلیس محلی در آنجا حاضر شد.

این خبرگزاری خاطرنشان کرد که به کمک توضیحات ارائه شده به مأموران، آن‌ها توانستند مظنون را در حالی که هنوز در مجاورت محله بود شناسایی کرده و در حالی که چندین قوطی اسپری حمل می‌کرد، در محل دستگیر کردند.

مظنون به مقر پلیس محلی باسک منتقل شد و در آنجا به جرم ترویج نفرت تحت بازجویی قرار گرفت. علاوه بر این، یک پرونده اداری در رابطه با خسارت وارده به نمای مسجد و سایر دیوارهای خارجی گشوده شد.

انتهای پیام
خبرنگار:
میترا فرهادی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha