به گزارش ایکنا، در راستای برگزاری بیست و یکمین دوره آزمونهای ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن، زمانبندی مربوط به مرحله دوم این آزمون(آزمون شفاهی) از سوی سازمان دارالقرآنالکریم اعلام شد.
بر این اساس داوطلبانی که در مرحله اول آزمون پذیرفته شدهاند، میتوانند از تاریخ ۱۷ تا ۲۴ مردادماه با مراجعه به سامانه اختصاصی آزمون به نشانی hefz.telavat.ir نسبت به انتخاب زمان و حوزه برگزاری آزمون اقدام نمایند.
این آزمون از تاریخ ۳۱ مردادماه تا ۱۳ شهریورماه در استانهای مختلف برگزار خواهد شد. از داوطلبان خواسته شده تا جهت اطمینان از ثبت صحیح انتخاب زمان و مکان آزمون، در بازه زمانی مقرر به سامانه مراجعه کنند.
همچنین اعلام شده، با توجه به اینکه روند ثبت نمرات شرکتکنندگان در آزمون شفاهی و اطلاع از قبولی در همین سامانه انجام میپذیرد، اقدام به موقع ضروری است.
انتهای پیام