کد خبر: 4364338
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۱

طنین تلاوت قرآن در مازندران، پاسداشت یاد رهبر شهید

مسئول گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، از برگزاری محفل انس با قرآن به منظور گرامیداشت مقام والای «رهبر شهید قرآنی»، استان مازندران در دارالقرآن‌ها، مراکز قرآنی و مساجد استان مازندران بیست و پنجم و بیست و ششم تیرماه خبر داد.

طنین قرائت قرآن در مازندران پاسداشت یاد رهبر شهید قرآنیمحمدباقر علی‌نژاد، مسئول گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا از مازندران، ضمن تبیین اهمیت این حرکت ملی اظهار کرد: همزمان با سراسر کشور و در پاسداشت یاد و نام رهبر شهید قرآنی حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای، برنامه‌های گسترده‌ای در مازندران با حضور اقشار مختلف مردم و فعالان قرآنی تدارک دیده شده است.
 
علی‌نژاد با اشاره به جدول زمان‌بندی این برنامه‌ها افزود: تمامی دارالقرآن‌های کریم استان مازندران در روز پنجشنبه، ۲۵ تیرماه از ساعت ۹ تا ۱۱ صبح به‌صورت همزمان، میزبان محافل انس با قرآن و آیین پرفیض ختم قرآن کریم بودند.
 
وی همچنین با اشاره به نقش مساجد به عنوان پایگاه‌های اصلی ترویج فرهنگ قرآنی در استان تصریح کرد: علاوه بر دارالقرآن‌ها، بیش از ۵۰ مسجد در شهرها و روستاهای استان مازندران، در روزهای پنجشنبه و جمعه همزمان با اقامه نماز مغرب و عشا، پذیرای عاشقان کلام وحی در محافل انس با قرآن و برنامه‌های معنوی ویژه گرامیداشت این ایام خواهند بود.
 
مسئول گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اظهار کرد: این برنامه‌ها فراتر از یک آیین ملی، فرصتی مغتنم برای ترویج فرهنگ قرآنی، تکریم مقام والای قرآن و لبیک به رهبر عظیم‌الشأن انقلاب، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای است. این محافل، تجلی‌گاه تجدید عهد مجدد آحاد مردم با آرمان‌های انقلاب اسلامی و ارزش‌های والای قرآنی است که به تأسی از یاد و خاطره رهبر شهید قرآنی در جای‌جای دیار علویان برگزار می‌شود.
انتهای پیام
خبرنگار:
علی پاداشی
captcha