کد خبر: 4364447
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۴۰۵ - ۰۰:۰۴

الازهر حمله با چاقو به یک مرد مسلمان در آمریکا را محکوم کرد

الازهر حمله با چاقو به یک مرد مسلمان در آمریکا را محکوم کرد و خواستار اقدام بین‌المللی برای مبارزه با تروریسم شد.

الازهر حمله با چاقو به یک مرد مسلمان در آمریکا را محکوم کردبه گزارش ایکنا به نقل از وبگاه تفصیله، نهاد الازهر با صدوربیانیه‌ای حمله وحشتناک با چاقو علیه یک مرد مسلمان در یوتای ایالات متحده، را محکوم کرد. 

الازهر در بیانیه‌ خود تأکید کرد: این جنایت نمونه‌ای خطرناک از پدیده رو به رشدی است که آن را «تروریسم سفید» می‌نامند و مسلمانان را هدف قرار می‌دهد. 

در این بیانیه خاطرنشان شده است که چنین حملاتی نتیجه مستقیم افزایش نفرت‌پراکنی و تحریک علیه اسلام و همچنین گسترش کلیشه‌های تحریف‌شده‌ای است که به تعصب و نژادپرستی دامن می‌زند.

الازهر نسبت به افزایش مداوم جنایات نفرت‌پراکنی که مسلمانان را در سراسر جهان هدف قرار می‌دهد، هشدار داد و تأکید کرد که تحریک مداوم علیه اسلام، نادیده گرفتن نفرت‌پراکنی و عدم مقابله با اقدامات نژادپرستانه، زمینه مناسبی را برای تکرار چنین جنایاتی ایجاد می‌کند و مستقیماً ارزش‌های همزیستی مسالمت‌آمیز و ثبات اجتماعی را تهدید می‌کند.

نهاد الازهر در بیانیه خود تصریح کرد که مقابله با این پدیده دیگر یک گزینه نیست، بلکه یک ضرورت فوری است که نیاز به اقدام جدی از سوی جامعه بین‌المللی دارد، به ویژه با توجه به حملات فزاینده‌ای که مسلمانان را به دلیل اعتقادات مذهبی‌شان هدف قرار می‌دهد.

الازهر همچنین تأکید کرد که مبارزه با تروریسم، ریشه‌کن کردن منابع اسلام‌هراسی و مقابله با همه اشکال نژادپرستی و تبعیض مذهبی، یک مسئولیت مشترک بین‌المللی است که نمی‌توان با استانداردهای دوگانه یا گزینشی به آن پرداخت. این نهاد تأکید کرد که حمایت از حقوق بشر باید جهانی و بدون استثنا باشد.

الازهر خواستار اجرای قاطع قانون علیه عاملان جرایم ناشی از نفرت و پاسخگو کردن آنها بدون تبعیض شد. همچنین این نهاد خواستار اتخاذ اقدامات عملی و مؤثر برای محافظت از مسلمانان در برابر حملات مکرر و تلاش برای ایجاد فرهنگ احترام متقابل و ترویج ارزش‌های تسامح و همزیستی میان مردم و ادیان مختلف شد.

انتهای پیام
captcha