کد خبر: 4365875
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۱
آیت‌الله مظفری:

صلح با دشمن در شرایط فعلی اشتباه راهبردی است

امام جمعه قزوین گفت: در شرایط فعلی صحبت کردن از صلح و کنار آمدن با دشمن یک اشتباه راهبردی است، اینکه برخی افراد به مقام معظم رهبری توصیه می‌کنند، از حق خودشان برای انتقام کوتاه بیایید تا مردم درگیر جنگ نشوند، نادانی محض است.

آیت الله مظفری-امام جمعه قزوین
به گزارش خبرنگار ایکنا، آیت‌الله حسین مظفری، امام جمعه قزوین، در خطبه‌های نماز جمعه امروز دوم مردادماه که در مسجدالنبی(ص) برگزار شد، گفت: مقام معظم رهبری در آخرین پیام خود ضمن قدردانی از حماسه تاریخی ملت ایران در مراسم تشییع پیکر امام شهید، فرمودند نقض عهدهای مکرر آمریکا در روزها و هفته‌های گذشته نشان داد امضای رئیس‌جمهور آمریکا چقدر بی‌ارزش و نامعتبر است.
 
وی ادامه داد: در کلیپی دیدم یک شهروند آمریکایی مردم آمریکا را مورد خطاب قرار داده و با فریاد اعلام می‌کرد، ما در حال تبدیل شدن به زشت‌ترین پدیده تاریخ بشر هستیم، ترامپ سخن از آزادی مردم ایران می‌زند اما مخازن آب و زیرساخت‌ها را مورد هدف قرار می‌دهد، ترامپ می‌خواهد با این جنایات خود دست داشتن در پرونده «اپستین» را پنهان کند.
 
امام جمعه قزوین عنوان کرد: این شهروند آمریکایی اعلام می‌کرد از کارهای ترامپ تعجب نمی‌کند، تعجب او از این حجم رخوت و بی‌تفاوتی در مردم آمریکاست که چرا علیه مسئولین خود فریاد نمی‌زنند، چه اتفاق دیگری باید رخ دهد که آمریکایی‌ها به خودشان بیایند و بیدار شوند.
 
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند یک بار دیگر این بدعهدی‌ها اوج جنایتکاری آمریکای جهانخوار را نشان داد، آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای بر ضرورت حفظ وحدت ملی تأکید کرده و فرمودند از جمله اصولی‌ترین امور در این برهه اصرار بر وحدت کلمه و اتحاد مقدس در همه سطوح است.
 
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: رهبر معظم انقلاب همچنین با تأکید بر اعتماد به مسئولین، همراه با نقد مسئولانه فرمودند؛ اهتمام و نگرانی که برخی از منتقدان خیرخواه دارند یک سرمایه ارزشمند برای نظام است، اما منتقدین باید در انتقاد خود مراقب باشند به کسی ظلم نکنند؛ نباید برچسب ناروا به کسی بزنند و کسی را بی‌جهت مورد اتهام قرار دهند.
 
وی تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین خطاب به منتقدان فرمودند؛ مراقب باشید انتقادهای شما وحدت جامعه را خدشه‌دار نکند، اگر انتقادی منصفانه و عادلانه نباشد و به وحدت خدشه وارد کند، مانع رحمت الهی خواهد شد و اگر انتقاد با رعایت شروط انجام شود، موجب رونق و شکوفایی جامعه و کشور خواهد شد.
 
آیت‌‌الله مظفری تصریح کرد: حضرت زهرا(س) در خطبه تاریخی خود فرمودند خدای متعال ولایت را عامل حفظ انسجام و دور ماندن جامعه اسلامی از اختلاف و تفرقه قرار داده است، لازمه اتحاد و انسجام این است که همه ما اعم از مردم و مسئولین تمام و کمال به فرمایشات مقام معظم رهبری توجه کرده و گزینشی عمل نکنیم، اطاعت گزینشی جامعه را به اتحاد و انسجام نمی‌رساند.
 
وی افزود: باید اعتراف کنیم هر کدام از ما گاهی از امام جامعه فاصله می‌گیریم، مردم و مسئولین از هر حزب و جناحی موظف هستند خود را با امام جامعه تنظیم کنند تا جامعه و نظام اسلامی در اوج اقتدار قرار بگیرد.
 
امام جمعه قزوین اظهار کرد: جنگی که امروز بین ما و آمریکا در جریان است، جنگ بین جبهه حق و باطل است، «یحیی ابو زکریا»، اندیشمند عرب می‌گوید، اگر ایران سقوط کند، مسلمانان هیبت و صلابت خود را از دست خواهند داد، زیرا این ایران است که تقابل با آمریکا را رهبری می‌کند.
 
وی عنوان کرد: این اندیشمند از برخی کشورهای عربی و به ظاهر اسلامی اظهار تعجب می‌کند که به جای اینکه در این موقعیت در کنار ایران بایستند، آرزوی پیروزی آمریکا را در سر می‌پرورانند، او می‌گوید، آمریکا فقط به‌دنبال نفت ایران نیست، بلکه به‌دنبال از بین بردن کامل هویت اسلامی است.
 
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: «جکسون هینکل»، تحلیلگر آمریکایی نیز می‌گوید، ایران برای بشریت می‌جنگد، ایران نه تنها نماد ارزش‌های اسلامی، بلکه نماد ارزش‌های بشری است و آمریکا و اسرائیل نماد ضد ارزش‌ها هستند.
 
وی بیان کرد: در هفته‌های گذشته در کنار جنایات و تعرضات دشمن، شاهد عکس‌العمل بسیار قاطع نیروهای مسلح بودیم، سپاهیان مقتدر و ارتشیان دلاور دقیق نقطه‌زنی کرده و حدود 230 موضع از مواضع متعلق به آمریکا در کشورهای مختلف منطقه را مورد اصابت قرار دادند، صدها آمریکایی در این اصابت‌ها مجروح شده و تعدادی به هلاکت رسیدند.
 
آیت‌الله مظفری تأکید کرد: شبکه سی‌ان‌ان به قدرت بی‌سابقه ایران در شناسایی دقیق اهداف و مورد اصابت قرار دادن آن‌ها اقرار و بر وارد آمدن خسارات بی‌سابقه‌ به پایگاه‌های آمریکا و تجهیزات نظامی این کشور تأکید کرد. 
 
وی با اشاره به اینکه سپاه، بزرگ‌ترین مانع تفکر صهیونیست است، تصریح کرد: رئیس رادیو اسرائیل در ایران‌اینترنشنال اینطور اعتراف کرد که اگر سپاه نبود نیمی از خاورمیانه تحت سلطه اسرائیل بود.
 
نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: امام(ره) فرمودند اگر سپاه نبود کشور نبود، امروز این دشمن اسرائیلی می‌گوید اگر سپاه نبود غرب آسیا هم نبود، این اعتراف نشانه اوج اقتدار سپاهیان ایران اسلامی است.
 
وی عنوان کرد: در این روزها سخن از این می‌شود که دشمن خودش را برای حمله زمینی آماده می‌کند، اگر احیاناً دشمن این حماقت را کرد و پای خود را به خاک کشورمان گذاشت بداند که تنها با چند صد هزار سپاهی و ارتشی دلاور روبرو نخواهد شد، بلکه با میلیون‌ها مردم غیور و مجاهدی روبه‌رو خواهد شد که با هر چه دارند بر سر آنان خواهند کوفت و این خاک پاک را به قتلگاه و قبرستان سربازان امریکایی تبدیل خواهند کرد.
 
امام جمعه قزوین بیان کرد: در این شرایط صحبت کردن از صلح و کنار آمدن با دشمن یک اشتباه راهبردی است، اینکه برخی از افراد به مقام معظم رهبری توصیه می‌کنند، شما از حق خودتان برای انتقام کوتاه بیایید تا مردم درگیر جنگ نشوند، نادانی محض است، همین‌ها امام شهید را به لجبازی متهم می‌کردند و می‌گفتند اگر شما کوتاه بیایید ما می‌توانیم با آمریکا کنار بیاییم، این‌ها چرا نمی‌فهمند که تنها راه تثبیت صلح این است که بجنگیم و مبارزه و مقاومت کنیم.  
 
وی بیان کرد: انتظار ما از مسئولان ارشد کشور این است که در برابر تهدیدهای دشمنان قاطعانه‌تر سخن بگویند، وزیر امور خارجه آمریکا گفته است، وزیر امور خارجه ایران سیاست چشم در برابر چشم را اعلام کرده است، اما سیاست ترامپ سر در برابر چشم است، ایرانی‌ها بهای سنگینی خواهند پرداخت، وقتی آن‌ها این‌طور سخن می‌گویند ما انتظار داریم مسئولان ارشد شدیدتر از آنها سخن گفته و تهدیدشان کنند.
 
نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سفر استاندار به کره جنوبی، بیان کرد: استاندار قزوین جهت شرکت در کمیته میراث جهانی یونسکو به منظور ثبت جهانی قلعه الموت به کشور کره جنوبی سفر کرده است، امیدواریم ایشان و هیئت همراه با دست پر به کشور برگردند و ثبت جهانی قلعه الموت باعث رونق اقتصادی منطقه شود و بتوانیم از فرصت پیش آمده برای معرفی بیشتر و بهتر فرهنگ و تمدن ایرانی-اسلامی به مردم دنیا استفاده کنیم. باید از فرصت ارزشمند ثبت جهانی قلعه الموت درست استفاده کنیم، اگر درست عمل نکنیم این فرصت تبدیل به تهدید خواهد شد و به جای اینکه ما روی گردشگران تأثیر بگذاریم، ممکن است مردم ما تحت تأثیر فرهنگ گردشگران خارجی قرار بگیرند.
 
آیت‌الله مظفری تصریح کرد: تغییر در مدیریت شهرداری شهر قزوین که در هفته اخیر اتفاق افتاد، به جهت بازنشستگی شهردار سابق، بود، بنده از خدمات ارزشمند ایشان در طول سالیان مسئولیت در این عرصه تشکر می‌کنم، ایشان کارهای بزرگ و ارزشمندی از جمله احداث دو کمربندی پیامبر اعظم(ص) و آیت‌الله باریک‌بین، تسویه بدهیِ کلان شهرداری به بانک شهر و کارهای ارزشمند دیگری را انجام داد، برای سرپرست جدید شهرداری هم آرزوی توفیقات جهت خدمت به مردم را داریم.
انتهای پیام
خبرنگار:
معصومه امینی
captcha