کد خبر: 4367635
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۱

۵۵۶ هزار نفر در صف وام ازدواج هستند

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: شبکه بانکی کشور در شرایط سخت اقتصادی، موفق شد در سه ماه نخست سال، ۴۶ هزار میلیارد تومان وام ازدواج به متقاضیان پرداخت کند، با این حال در حال حاضر ۵۵۶ هزار نفر در نوبت دریافت وام هستند.

۵۵۶ هزار نفر در صف وام ازدواج هستندبه گزارش خبرنگار ایکنا، علیرضا رحیمی، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در تشریح آخرین وضعیت وام ازدواج در جمع خبرنگاران گفت: در سه ماهه نخست سال جاری، ۱۳۹ هزار و ۵۰۵ فقره وام ازدواج به ارزش تقریبی ۴۶ هزار میلیارد تومان(۴۶ همت) توسط بانک‌ها به متقاضیان پرداخت شده است. این عدد نشان می‌دهد که حتی در شرایط جنگی، شبکه بانکی کشور توانسته مأموریت خود را به خوبی انجام دهد.

وی با اشاره به صف متقاضیان افزود: در حال حاضر ۵۵۶ هزار نفر در نوبت دریافت وام هستند. این عدد نسبت به سال‌های قبل تغییر چندانی نداشته، زیرا از سال ۱۴۰۰ به بعد، سالانه بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت شده و صف متقاضیان تقریباً ثابت مانده است. البته هدف ما کاهش چشمگیر این صف است.

رحیمی ادامه داد: بیشترین میزان پرداختی به ترتیب متعلق به بانک ملت، بانک صادرات و بانک ملی بوده است، اما متأسفانه بانک سرمایه با وجود داشتن ۲۵۰ متقاضی، هیچ وامی پرداخت نکرده که این موضوع از طریق سازمان بازرسی کل کشور و سیستم قضایی در حال پیگیری است و برخی بانک‌های متخلف نیز به بانک مرکزی معرفی شده‌اند.

وی تصریح کرد: با وجود تمام محدودیت‌ها، پرداخت ۴۶ همت وام ازدواج در سه ماه اول سال، نویدبخش تداوم حمایت از جوانان در مسیر تشکیل زندگی است.

انتهای پیام
خبرنگار:
سمیه قربانی
دبیر:
فاطمه بختیاری
captcha