کد خبر: 4368391
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۹
استاندار آذربایجان شرقی تأکید کرد

کارکرد سنتی روابط عمومی‌ها دیگر پاسخگوی نیاز جامعه نیست

بهرام سرمست به پراهمیت تر شدن نقش روابط عمومی در دنیای امروز ارتباطات اشاره کرد و گفت: دیگر کارکرد سنتی روابط عمومی‌ها پاسخگوی نیاز جامعه و دستگاه‌های مختلف دولتی نیست و روابط عمومی‌ها می‌بایست ضمن ارتقای سطح سازمانی، با ارتقای توانمندی‌های خود در تصمیم‌سازی و حتی تصمیم‌گیری‌ها مشارکت کنند.

بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی، 15 مردادماه، در نشست هم‌اندیشی مدیران روابط عمومی استان که با حضور یوسف پزشکیان، مشاور رسانه‌ای رییس‌جمهور برگزار شد با تأکید بر ضرورت تحول در ساختار روابط عمومی‌ها تاکید کرد: روابط عمومی‌ها ضمن ارتقای توانمندی‌های خود می‌بایست علاوه بر تبیین عملکرد دولت، در فرآیندهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری نیز مشارکت داشته و از طریق شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان، همکاری‌های بین‌بخشی خود را تقویت کنند.

وی بر اهمیت نقش روابط عمومی در تبیین عملکرد دستگاه‌های مختلف تأکید کرد و افزود: انتظار داریم روابط عمومی‌ها در استان منسجم و متشکل عمل کرده و عملکرد و خدمات دولت را به مردم نشان دهند.

سرمست ادامه داد: همچنین فلسفه ذاتی روابط عمومی‌ها ایجاد ارتباط دوسویه دولت و مردم است و مسئولان روابط عمومی‌ها علاوه بر تبیین عملکرد دولت در خدمت‌رسانی به مردم، باید از کف جامعه صداها را بشوند و به دولت و حاکمیت منتقل کنند.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه به پراهمیت تر شدن نقش روابط عمومی در دنیای امروز ارتباطات اشاره کرد و گفت: دیگر کارکرد سنتی روابط عمومی‌ها پاسخگوی نیاز جامعه و دستگاه‌های مختلف دولتی نیست و روابط عمومی‌ها می‌بایست ضمن ارتقای سطح سازمانی، با ارتقای توانمندی‌های خود در تصمیم سازی و حتی تصمیم گیری‌ها مشارکت کنند و این نگرش نیز در دولت ساری و جاری باشد و به صورت بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی ارتقای سطح سازمانی، تخصص‌ها و کارکردهای روابط عمومی‌ها پیگیری شود.

سرمست تاکید کرد: ضرورت دارد همکاری‌های بین بخشی و سازمانی در روابط عمومی دستگاه‌های مختلف ارتقا یابد و نقش شورای هماهنگی روابط عمومی های استان در همین زمینه اهمیت دارد.

استاندار آذربایجان شرقی به نقش ویژه و تعیین کننده مردم آذربایجان در انتخابات ریاست جمهوری گذشته، تاکید کرد و گفت: نقش و تکلیف ما در این استان سنگین‌تر است و رییس‌جمهور پزشکیان از آذربایجان و از متن و بطن همین جامعه برخاسته است و حفظ سرمایه اجتماعی دولت در استان و تبین دستاوردهای دولت وظیفه سنگین ماست.

انتهای پیام
دبیر:
امرعلی گل محمدی
captcha