کد خبر: 4369114
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۹

بدرقه خادمان موکب امام رضا (ع) در کرمانشاه

مراسم بدرقه خادمان موکب امام رضا(ع) امروز در مسجد سلمان فارسی کرمانشاه برگزار شد.

موکب امام رضا ع

به گزارش خبرنگار ایکنا از کرمانشاه، مهدی رجب‌پور، مدیر کانون فرهنگی، هنری جوادالائمه (ع) مشهد و مسئول موکب امام رضا (ع) در کاظمین در مراسم بدرقه‌ خادمان این موکب که امروز ۱۹ مرداد به همت کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد استان کرمانشاه در مسجد سلمان فارسی برگزار شد، با اشاره به اهمیت خدمت در اربعین، گفت: به یاری خداوند امسال دهمین سالی بود که توفیق نوکری و خدمت به زائران اباعبدالله الحسین (ع) را در شهر کاظمین داشتیم. ما با این نگاه که امام رضا (ع) از تمامی ایرانیان و به‌ویژه مردم باایمان کرمانشاه انتظار دارند نسبت به پدر بزرگوارشان موسی بن جعفر (ع) و فرزندشان جوادالائمه (ع) ادای دین کنند، در ایام اربعین در کاظمین مستقر شدیم.

وی با تشریح ساختار فعالیت‌های موکب، افزود: موکب ما ترکیبی از یک کانون فرهنگی، هنری و یک هیئت مذهبی است که تمامی خادمان آن از اعضای کانون هستند. هر ساله حدود ۷۰ نفر از برادران و خواهران در این مسیر خدمت می‌کنند که امسال نیز تیم‌های ما از یک ماه پیش مستقر شدند تا وظیفه خود را ایفا کنند.

رجب‌پور با اشاره به چالش‌های موجود در مسیر خدمت، تصریح کرد: با وجود گرمای بالای ۵۰ درجه در کاظمین و سختی‌های مسیر، با عنایت امام رضا (ع) توانستیم این خدمت را به‌درستی انجام دهیم. ما روزانه حدود ۱۰ هزار وعده صبحانه، ناهار، شام و میان‌وعده برای زائران فراهم می‌کردیم و در کنار خدمات اسکان، رسالت فرهنگی خود را نیز دنبال نمودیم.

مدیر کانون فرهنگی، هنری جوادالائمه (ع) با اشاره به برنامه‌های ویژه فرهنگی امسال، گفت: امسال با توجه به شرایط خاص، برنامه‌های عزاداری، نصب پوسترهای رهبر شهید و همچنین انتشار پیام‌های مذهبی به زبان‌های مختلف و توزیع پرچم‌های ایران و عراق را اجرا کردیم که با استقبال گسترده زائران مواجه شد.

انتهای پیام
خبرنگار:
محبوبه علی آقایی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha