دومین روز از مسابقات انتخابی برنامه استعدادیابی دولت تلاوت در استان «قنا» مصر شاهد رقابتی تنگاتنگ میان شرکتکنندگان بود؛ از جمله «احمد وهبی» قاری نوجوانی که در جریان مرحله رقابت، اجرایی خوشنوا و دلنشین ارائه کرد.
به گزارش ایکنا به نقل از الیوم السابع، تماشاگران و هیئت داوران با شور و اشتیاق به تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط پسربچهای که با تشویق پدرش تا سن پنجسالگی کل قرآن را حفظ کرده بود، واکنش نشان دادند.
مراحل مقدماتی دومین دوره مسابقات انتخابی «دولت تلاوت» با حضور شرکتکنندگانی از پنج استان و طی سه روز آغاز شده است.
این مرحله انتخابی بخشی از فرآیند گزینش برای فصل دوم برنامه استعدادیابی «دولت تلاوت» است. هدف از این طرح، شناسایی و پرورش استعدادهای برجسته در زمینه تلاوت قرآن کریم و فراهم کردن فرصتی برای افراد دارای صوتهای ممتاز جهت شرکت در رقابتهای این پروژه است.
وزارت اوقاف مصر بر اهمیت این مرحله مقدماتی در حمایت از استعدادهای قرآنی و تشویق شرکتکنندگان به تسلط بر قواعد تلاوت و فن اجرا تأکید کرد. این اقدام به تربیت نسلی متمایز از قاریان و حفظ جایگاه والای مکتب مصری تلاوت کمک میکند.
مراحل مقدماتی قرار است با رعایت برنامهزمانی و سازوکارهای تعیینشده از سوی وزارت اوقاف مصر، پذیرای شرکتکنندگانی از پنج استان حاضر در این رقابتها باشد؛ ضمن آنکه تمهیدات نظارتی و اجرایی لازم برای تضمین روندی روان و نظاممند در نظر گرفته شده است.
برنامه دولت تلاوت یکی از برجستهترین طرحهایی است که توسط وزارت اوقاف مصر و با همکاری «شرکت خدمات رسانهای متحد» راهاندازی شده است. هدف این برنامه تلویزیونی، ارائه هنر تلاوت قرآن مصری با سبکی نوین و شناسایی استعدادهای جوان در استانهای مختلف این کشور است و در عین حال، بستری رسانهای را برای معرفی صوتهای مستعد و ارتقای مهارتهای آنان فراهم میآورد.
انتهای پیام