کد خبر: 4370121
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۳۵
رئیس اداره میراث‌فرهنگی اردبیل مطرح کرد

ثبت بیش از ۳۵ هزار اقامت و ۵۰۰ هزار بازدید گردشگران در شهرستان اردبیل

محمدرضا شایقی گفت: طی یک هفته اخیر بیش از ۳۵ هزار اقامت در مراکز اقامتی مرکز استان ثبت و بیش از ۵۰۰ هزار بازدید نیز از جاذبه‌های گردشگری سطح شهرستان انجام شده است.

میراث فرهنگی
به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردبیل، محمدرضا شایقی، رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردبیل ۲۵ مردادماه در جلسه گردشگری شهرستان اردبیل، اظهار کرد: با اوج گرفتن سفر‌های تابستانی و انتخاب استان اردبیل به عنوان یکی از مقاصد اصلی سفر‌های این فصل از سوی گردشگران، طی یک هفته گذشته بیش از ۳۵ هزار اقامت در مراکز اقامتی رسمی، مدارس و مهمانسرای ادارات شهرستان اردبیل به ثبت رسیده است.
 
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردبیل با اشاره به اسکان تعداد زیادی از مسافران در اقامتگاه‌های غیررسمی و کمپ‌های چادری، افزود: در این مدت بیش از ۳۱۴ هزار تردد خودرویی ورودی به مرکز استان داشته‌ایم که بسیاری از این گردشگران در مرکز استان اسکان، توقف یا بازدید از جاذبه‌ها را داشته‌اند.
 
وی ضمن تأکید بر اینکه مسافران ورودی به مرکز استان علاوه بر بازدید از ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان، به سایر شهرستان‌های گردشگرپذیر استان مراجعه می‌کنند، بیان کرد: برابر برآورد‌های انجام شده بیش از ۵۰۰ هزار بازدید از جاذبه‌های مختلف شهرستان اردبیل از جمله مجموعه میراث جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی، بازار تاریخی، پل معلق هیر، دریاچه شورابیل، دریاچه نئور، منطقه نمونه گردشگری سردابه و آبگرم‌های موجود در شهرستان انجام شده است.
 
شایقی ادامه داد: همکاری و همراهی همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط، بهره‌برداران و مدیران تأسیسات گردشگری و واحد‌های خدمات‌رسان قابل تقدیر است و با توجه به برگزاری جلسات متعدد ستاد خدمات سفر به ریاست فرماندار اردبیل، خدمات‌رسانی به گردشگران حاضر در شهرستان در این مدت به خوبی و بدون مشکل خاصی انجام شد.
 
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردبیل تصریح کرد: شهرستان اردبیل ۴۱ هتل، مهمان‌پذیر، مسافرخانه و بوم‌گردی با دو هزار تخت اقامتی رسمی دارد که در کنار آن مراکز اقامتی آموزش و پرورش، مهمانسرای ادارات و سایر اقامتگاه‌ها نیز از گردشگران میزبانی می‌کنند.
انتهای پیام
خبرنگار:
معصومه مصطفایی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha