تدوین جدول زمان‌بندی اجرای جشنواره ملی قرآن دانشجویان
کد خبر: 3950152
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۶
روح‌الله محمدعلی‌نژاد خبر داد:

تدوین جدول زمان‌بندی اجرای جشنواره ملی قرآن دانشجویان

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت از تدوین جدول زمان‌بندی برگزاری سی‌وپنجمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور خبر داد و گفت: ‌براساس این زمان‌بندی، مسابقات از 12 بهمن‌ماه با برپایی رقابت در رشته حفظ کل قرآن آقایان آغاز می‌شود.

روح الله محمدعلی نژاد رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت

روح‌الله محمدعلی‌نژاد، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و دبیر سی و پنجمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، در مورد زمان برگزاری این جشنواره بیان کرد: یک جدول زمان‌بندی تهیه شده است که بر اساس آن دانشگاه‌ها اقدامات خود برای سی و پنجمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان را انجام خواهند داد.

وی افزود: در این دوره از مسابقات، رقابت‌ها در رشته حفظ کل قرآن به صورت برخط اجرا می‌شود و سایر رشته‌های این بخش نیز به صورت ضبط اثر خواهد بود. همچنین برخی از رشته‌های بخش آوایی نیز دارای مرحله فینال است.

دبیر سی‌وپنجمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور اظهار کرد: بر اساس زمان‌بندی تدوین شده، تمامی دستگاه‌های دانشگاهی، اسامی نمایندگان خود را تا هشتم بهمن‌ماه به دبیرخانه ارسال می‌کنند. طی روزهای 12 تا 15 بهمن‌ماه نیز مسابقات در رشته حفظ کل قرآن در بخش آقایان و به صورت برخط برگزار می‌شود و در ادامه از 18 تا 21 بهمن نیز رقابت در همین رشته و در گروه بانوان خواهد بود.

محمدعلی‌نژاد اظهار کرد:‌ مقرر شده است آثار بخش‌های ادبی، هنری،‌ پژوهشی و فناوری که پیش از این تولید شده است، تا 15 بهمن، همچنین فایل‌های ضبط شده رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، دعاخوانی و تواشیح نیز تا 20 بهمن ماه به دبیرخانه ارسال شود.

تدوین جدول زمان‌بندی اجرای جشنواره ملی قرآن دانشجویان

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در ادامه به زمان برگزاری آزمون بخش معارفی اشاره کرد و گفت: این آزمون پنجم اسفندماه به صورت برخط و با حضور نفرات برگزیده دستگاه‌های مختلف دانشگاهی برگزار می‌شود.

وی در ادامه در مورد زمان فینال مسابقات و نیز مراسم اختتامیه، گفت:‌ زمان برگزاری این مرحله و مراسم اختتامیه به طور قطعی تعیین نشده است.

محمدعلی‌نژاد بیان کرد: قرعه و متونی که شرکت کنندگان در رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، دعاخوانی و تواشیح باید اجرا کنند تعیین شده و آیین‌نامه‌ای هم برای کیفیت ضبط تعریف شده و در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفته است.

وی افزود: شرکت کنندگان می‌توانند ضبط اثر خود را در منزل، دانشگاه و هر موقعیت مکانی دیگری انجام دهند. در این بخش، کیفیت ضبط برای ما مهم است. ضمن اینکه پس از دریافت فایل‌های تلاوت و ... یک پایش به عمل خواهد آمد تا تعیین سطح صورت بگیرد و بین 50 تا 70 درصد آثار حذف می‌شود و نفرات برگزیده در یک رقابت فینال‌گونه شرکت می‌کنند.

انتهای پیام
مطالب مرتبط
captcha