کد خبر: 1214325
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۶

اجرای طرح آموزش مفاهيم قرآن در دارالقرآن اعظم يزد

طرح آموزش مفاهيم قرآن در مؤسسه دارالقرآن اعظم يزد آغاز شده است و تا خردادماه سال جاری ادامه می‌يابد.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح آموزش مفاهيم قرآن در مؤسسه دارالقرآن اعظم يزد آغاز شده است و تا خردادماه سال جاری ادامه می‌يابد.


مهديه دهقان، مديراجرايی مؤسسه دارالقران اعظم يزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: طرح آموزش جلد دوم مفاهيم قرآن از 17 فروردين‌ماه در مؤسسه دارالقرآن اعظم يزد آغاز شده است و تا خردادماه سال جاری ادامه می‌يابد.


وی در ادامه افزود: از مربيان در نظر گرفته شده برای اين دوره می‌توان به فهميه حسن‌آبادی، رقيه شايق و زهرا خاكی اشاره كرد كه مسئوليت برگزاری كلاس‌های اين دوره را برعهده دارند.


مديراجرايی مؤسسه دارالقران اعظم يزد اظهار كرد: كلاس‌های اين دوره طبق برنامه‌ريزی‌های انجام شده هر روز از ساعت 8 تا 12 برگزار می‌شود و فراگيران در پايان هر جلسه زمان دارند تا سؤالات خود را مطرح كرده و پاسخ لازم را دريافت كنند.


دهقان در پايان خاطرنشان كرد: شركت‌كنندگان در اين دوره 60 نفر هستند و اين افراد در صورت قبولی در آزمون‌های پايان می‌توانند به دوره آموزش جلد سوم مفاهيم قران استاد وكيل راه پيدا كنند.

captcha