کد خبر: 1214996
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۶
24 خرداد؛ تجلی بصيرت و حماسه/ حجت‌ا‌لاسلام ابراهيمی تصريح كرد

برخورداری از جامعيت و نگاه چندبعدی؛ ويژگی اصلی رئيس‌جمهور آينده

در هريك از سه دوره پيشين، رؤسای جمهور ما نتوانستند در عمل جامعيت لازم را به نمايش بگذارند، براين اساس ما در آينده دولتی می‌خواهيم كه هم به توليد توجه كند، هم طبقات محروم جامعه را در نظر داشته باشد و هم ترويج گفتمان انقلاب را وظيفه خود بداند.

گروه سياسی: در هريك از سه دوره پيشين، رؤسای جمهور ما نتوانستند در عمل جامعيت لازم را به نمايش بگذارند، براين اساس ما در آينده دولتی می‌خواهيم كه هم به توليد توجه كند، هم طبقات محروم جامعه را در نظر داشته باشد و هم ترويج گفتمان انقلاب را وظيفه خود بداند.

حجت‌الاسلام و المسلمين حسين ابراهيمی، عضو جامعه روحانيت مبارز، در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) درباره معايب و محاسن تعدد كانديداهای انتخابات رياست جمهوری به ويژه با توجه به بيانات مقام معظم رهبری مبنی بر حضور افراد كارامد و باصلاحيت در انتخابات به دليل سختی كار اجرا گفت: با هريك از كانديداها كه صحبت شود قطعا می‌گويد توانايی‌های لازم را دارم و از ديگر كانديداها چيزی كمتر ندارم لذا در اينجا لازم است ملت بزرگ ايران سرنوشت انتخابات را تعيين كنند كه آيا اين افراد توان لازم را دارند يا ندارند و آرای مردم اين مسئله را مشخص خواهد كرد.

وی ادامه داد: از طرفی هم شورای نگهبان شرايط تصريح شده در قانون اساسی و در سوگندنامه رئيس جمهور را به خوبی با كانديداها تطبيق خواهد داد كه آيا اين كانديداها رجل مذهبی و سياسی هستند يا خير.قطعا اگر بادقت بررسی شود بخشی از افرادی كه كانديدا شده‌اند نبايد تاييد صلاحيت شوند

حجت‌الاسلام ابراهيمی اظهار كرد: به عنوان نمونه در سوگندنامه رئيس جمهوری آمده است كه رئيس‌جمهور بايد مروج مذهب جعفری باشد. كسی می‌تواند مروج باشد كه دانش، فهم، درك، علم و معرفت لازم را نسبت به مذهب تشيع داشته باشد و اگر اين علم و دانش لازم را نداشته باشد كه نمی‌تواند وظيفه‌اش را در ترويج مذهب جعفری انجام دهد و همچنين می‌توان گفت برخی از افراد نيز براساس سوابقشان مصداق رجل سياسی نيستند.

عضو جامعه روحانيت مبارز عنوان كرد: من معتقدم بخشی از اين مسئله وظيفه شورای نگهبان است كه وظيفه‌اش را انجام خواهد داد. اما بخش عمده اين مسئله بر عهده مردم است كه انتخاب اصلح را انجام دهند و اين توصيه مقام معظم رهبری است كه علاوه بر اينكه بر كانديد شدن افراد كارامد و توانمند تاكيد می‌كنند به مردم نيز توصيه می‌كنند علاوه بر حضور حداكثری در انتخابات، بايستی بهترين را نيز انتخابات كنند.

وی تأكيد كرد: در اين بهترين انتخاب قطعا بايد ويژگی‌هايی مانند رجل سياسی، رجل مذهبی، مدير و مدبر بودن و شاخص‌های 22 گانه درباره رئيس‌جمهور كه در قانون اساسی آمده است توسط مردم درنظر گرفته شود. مردم ايران خوشبختانه از بلوغ سياسی لازم برخوردارند و به وقت خودش هم به درستی عمل خواهند كرد.

حجت‌الاسلام ابراهيمی تصريح كرد: بر همين اساس معتقدم تعدد كانديداها هيچ مشكلی ايجاد نمی‌كند و جای نگرانی وجود ندارد. آنچه مشكل ايجاد می‌كند بحث تشخيص توانايی و عدم توانايی افراد است كه اميدواريم با تشخيص شورای نگهبان اين تعدد بتواند به مرز قابل قبولی برسد.

حجت‌الاسلام ابراهيمی درباره نقاط ضعفی كه رئيس‌جمهور آينده نبايد داشته باشد و نقاط قوتی كه بايد داشته باشد، به ويژه بر اساس تجارب دوران رياست جمهوری گذشته، گفت: براساس تجربه سه دوره گذشته يعنی دوران سازنگی، اصلاحات و مهرورزی می‌توان گفت رؤسای جمهور ما نتوانستند در عمل جامعيت لازم را به نمايش بگذارند.

عضو جامعه روحايت مبارز بيان كرد: در دوره سازندگی می‌بينيم تلاش خوبی در جهت آبادانی كشور و توليد صورت گرفت اما توجه چندانی به عدالت اجتماعی و طبقات محروم جامعه نشد به همين دليل در برخی از شهرهای كشور ناآرامی‌ها و تظاهراتی صورت گرفت كه نشان‌دهنده اين بود كه قشر ضعيف جامعه به شدت تحت فشار بود و فاصله طبقانی در جامعه افزايش پيدا كرده بود.

معتقدم تعدد كانديداها هيچ مشكلی ايجاد نمی‌كند و جای نگرانی وجود ندارد. آنچه مشكل ايجاد می‌كند بحث تشخيص توانايی و عدم توانايی افراد است كه اميدواريم با تشخيص شورای نگهبان اين تعدد بتواند به مرز قابل قبولی برسد

حجت‌الاسلام ابراهيمی افزود: اين شكاف طبقاتی دولت سازندگی را زير سئوال برد و اين به دليل نگاه تك بعدی در عرصه اقتصاد بود كه به توليد و ازدياد ثروت پرداخته شد اما به توزيع مناسب ثروت و طبقه محروم جامعه توجه چندانی نشد.

وی ابراز كرد: در دوره اصلاحات، شاهد گفتار خوبی بوديم اما در رفتار بسيار بد عمل كردند. يعنی نتوانستند ارزش‌های اسلامی را حفظ كنند و موقعيت اجتماعی مورد خواست ملت را حراست كنند و در نتيجه در پايان اين دوره، دولت و مجلس اپوزيسيون نظام شدند.

عضو جامعه روحانيت مبارز خاطرنشان كرد: در دولت نهم و دهم تا حدودی به طبقات محروم و عدالت اجتماعی توجه شد و ارتباط نزديك با مردم برقرار شد اما بخش توليد يله و رها شد كه در نتيجه منجر به تورم، گرانی و بيكاری شد كه اينها همه زائيده عدم توجه مطلوب به توليد و عدم توجه به سرمايه‌گذاری درست و صحيح بود.

نماينده سابق مجلس اظهار كرد: براين اساس ما در آينده دولتی می‌خواهيم كه طبق رهنمود مقام معظم رهبری اين نواقص را نداشته باشد و جامعيت لازم را داشته باشد و همانطور كه به توليد توجه می‌كند به طبقات محروم جامعه هم توجه كند، همان‌طور كه در گفتار رعايت حدود و آداب را چه در عرصه داخلی و چه در سطح بين‌المللی می‌كند ارزشهای اسلامی را هم رعايت كند.

وی در پايان عنوان كرد: اگر چنين فردی در ميان كانديداها وجود داشت معتقدم آن همان فردی است كه همه ما بايد تلاش كنيم كه رئيس‌جمهور شود. يعنی فردی كه هم به توليد توجه كند، هم طبقات محروم جامعه را در نظر داشته باشد و هم ترويج گفتمان انقلاب را وظيفه خود بداند.

captcha