کد خبر: 1218720
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۹

استاد ايرانی مؤذنان الجزايری را آموزش می‌دهد

طبق اعلام وزير امور دينی و اوقاف الجزاير، از يك استاد ايرانی برای آموزش مؤذنان جوان الجزايری دعوت به‌عمل آمده است.


گروه بين‌الملل: طبق اعلام وزير امور دينی و اوقاف الجزاير، از يك استاد ايرانی برای آموزش مؤذنان جوان الجزايری دعوت به‌عمل آمده است.








به گزارش خبرگزاری بين‌الملل قرآن(ايكنا) به نقل از رايزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ايران در الجزاير، «بو عبدالله غلام‌الله»، وزير امور دينی و اوقاف الجزاير، در جريان همايشی كه در مركز همايش‌های «المجاهد» الجزيره برگزار شد، به تشريح برنامه‌ها و اقدامات وزارت تحت اشراف خويش در زمينه‌های مختلف امور دينی و اوقاف پرداخت.


وی در بخشی از سخنان خود در خصوص تدابير اين وزارتخانه برای سر و سامان دادن به نحوه پخش اذان مناسب از مساجد در اوقات پنج‌گانه نماز از دعوت اين وزارتخانه از يك استاد ايرانی برای آموزش مؤذنان الجزايری خبر داد.


اين خبر، اعلام نگرانی برخی از روزنامه‌های الجزايری چون «البلاد» و «الاحرار» را نسبت به گسترش بيش از پيش مكتب اهل بيت(ع) در الجزاير در پی داشته است!

captcha