کد خبر: 1219279
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۸

برگزاری مسابقه سراسری نخبگان قرآنی در عراق

مدير مركز ملی علوم قرآنی وابسته به اداره اوقاف شيعيان عراق از برگزاری مسابقه سراسری نخبگان قرآنی عراق در آستان مقدس حسينی در كربلای معلی خبر داد.


گروه بين‌الملل: مدير مركز ملی علوم قرآنی وابسته به اداره اوقاف شيعيان عراق از برگزاری مسابقه سراسری نخبگان قرآنی عراق در آستان مقدس حسينی در كربلای معلی خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از شبكه اخبار ناصريه، عادل الكنانی، مدير مركز ملی علوم قرآنی اداره اوقاف شيعيان عراق اظهار كرد: اين مسابقه در دو بخش بانوان و آقايان برگزار خواهد شد و برترين‌های مسابقات حفظ و تفسير قرآن در سطح استان‌های عراق در آن حضور خواهند يافت.


عادل الكنانی كه ديروز، 7 ارديبهشت‌ماه، در مراسم برگزاری نخستين مسابقه استانی حفظ و تفسير قرآن ويژه بانوان در استان «ذی‌قار» عراق سخن می‌گفت، در ادامه افزود: هدف از برگزاری اين رقابت در استان ذی قار آگاهی از روند فعاليت‌های بانوان مفسر و حافظ قرآن كريم به منظور تصويب برنامه‌ای علمی برای كمك به آنان و توسعه تلاش‌هايشان در زمينه حفظ قرآن كريم است.


الكنانی همچنين تصريح كرد: مسابقات حفظ و تفسير قرآن ويژه بانوان برای نخستين‌بار در بغداد و امروز در استان ذی قار برگزار شده و قرار است در آينده در ديگر استان‌های عراق نيز ادامه يابد.


باقر فاخر، مدير اداره اوقاف شيعيان در استان ذی قار نيز در اين باره گفت: در اين مسابقات بيش از 25 تن از بانوان حافظ و مفسر قرآن كريم استان ذی قار در رشته‌های قرائت، حفظ، تفسير قرآن و علوم قرآنی با يكديگر رقابت كردند.


يادآور می‌شود، نخستين مسابقات استانی حفظ و تفسير قرآن كريم ويژه بانوان در استان ذی‌قار عراق ديروز با شعار «بانوی مؤمن؛ تضمينی برای نسل‌ها» و به همت مركز ملی علوم قرآن اداره اوقاف شيعيان عراق در استان ذی قار برگزار شد.

captcha