کد خبر: 1221179
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۴
بهروز

رئيس جمهور آينده تعهد عملی به امامت و ولايت داشته باشد

فرماندار شاهين‌دژ با تأكيد بر اينكه رئيس جمهور آينده بايد تعهد عملی به امامت و ولايت فقيه داشته باشد، گفت اگر رئيس جمهور آينده اين دو شاخصه مهم را داشته باشد می‌تواند در اداره كشور نقش مؤثر و مفيدی داشته باشد.


گروه سياسی: فرماندار شاهين‌دژ با تأكيد بر اينكه رئيس جمهور آينده بايد تعهد عملی به امامت و ولايت فقيه داشته باشد، گفت: اگر رئيس جمهور آينده اين دو شاخصه مهم را داشته باشد می‌تواند در اداره كشور نقش مؤثر و مفيدی داشته باشد.


بهروز بهروز، فرماندار شاهين‌دژ در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان‌ غربی، گفت: با توجه به اينكه ملت سرافراز ايرانی اسلامی همواره از مقام عظمای ولايت اطاعت و پيروی كرده‌اند در سالی كه به حماسه سياسی و حماسه اقتصادی نامگذاری شده است در وهله نخست حماسه سياسی را به شكل واقعی و جدی رقم می‌زنند و با مشاركت پرشور خود پيام ملت ايران را به گوش جهانيان می‌رسانند.


وی حضور پرشور و گسترده ملت در انتخابات سال جاری را تحقق‌بخش منويات رهبری خواند و افزود: همان‌طور كه ملت وظيفه خود را با شركت پرشور در انتخابات انجام می‌دهند رئيس جمعهور آينده نيز برای پاسخ دادن به رأی اعتماد مردم و برای موفقيت در اداره كشور بايد تعهد عملی به امامت و ولايت داشته باشند.


بهروز شاخصه نامزد اصلح از منظر رهبری را تدين و تعهد به قانون اساسی دانست و خاطرنشان‌ كرد: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ايران نيز ولايت‌پذيری اصل مهم برای رئيس جمهور است.


فرماندار شاهين‌دژ در پایان افزود: رئيس جمهور آينده نبايد فقط در ظاهر ولايت فقيه را قبول كند چون اگر متعهد به ولايت مطلقه فقيه نباشد پيش از اينكه نظام وی را كنار بزند ملت كنارش می‌زنند.

captcha