کد خبر: 1223677
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۶
تبیین معیارهای قرآنی انتخاب اصلح، اخلاق انتخاباتی و حضور حداکثری در انتخابات/(19) حجت‌الاسلام حسينی تأکید کرد

رئيس جمهور مزين به رفتار و كردار قرآنی باشد

رئيس اداره اوقاف و امور خيريه تفرش با تأكيد بر نقش حساس جامعه قرآنی در راه رشد و پويايی كشور، تصريح كرد بايد تلاش شود كسانی كه سكان‌دار اداره كشور می‌شود دارای رفتار، منش و كردار قرآنی باشند.


گروه سياسی: رئيس اداره اوقاف و امور خيريه تفرش با تأكيد بر نقش حساس جامعه قرآنی در راه رشد و پويايی كشور، تصريح كرد: بايد تلاش شود كسانی كه سكان‌دار اداره كشور می‌شود دارای رفتار، منش و كردار قرآنی باشند.








حجت‌الاسلام حسينی، رئيس اداره اوقاف و امور خيريه تفرش در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، با اشاره به آيه «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ يِهْدِي لِلَّتِي هِيَ أَقْوَمُ..، گفت: خداوند در قرآن می‌فرمايد بی‌ترديد قرآن به آيينی كه استوارتر است راه می‌نمايد»؛ لذا توسل به قرآن در هر شرايطی موجبات سعادت انسان را فراهم می‌كند.


وی با بيان‌ اينكه انسان با مراجعه به قرآن می‌توانند از مبانی ژرف قرآنی در مسير سعادت خود استفاده كند، گفت: جامعه قرآنی به‌واسطه ارتباط بيشتر با مبانی و مفاهيم قرآنی نقش مهمی در راستای بصيرت‌افزايی پيرامون موضوعات مختلف بين آحاد جامعه دارند.


حجت‌الاسلام حسينی با بيان اينكه استفاده از مبانی قرآن و دستورات اهل بيت(ع) در جامعه و همچنين استفاده از تجربيات گذشتگان باعث می‌شود جامعه در مسير ارزش‌های دينی هدايت شود، خاطرنشان كرد: به اذعان بزرگان، تاريخ همواره در حال تكرار شدن است؛ از اين رو تأمل در احوال گذشتگان، از بيراهه رفتن انسان جلوگيری می‌كند.


وی در ادامه با تأكيد بر نقش حساس جامعه قرآنی در راه رشد و پويايی كشور، تصريح كرد: بايد تلاش شود كسانی كه سكاندار اداره كشور می‌شود مزين به رفتار، منش و كردار قرآنی باشند.


حجت‌الاسلام حسينی با بيان اينكه مقام معظم رهبری تأكيد ويژه‌ای نسبت به متدين و متعهد بودن رئيس جمهور آينده كشور دارند، افزود: پايبندی به نظام اسلامی و قانون اساسی و پاسداری از خون مطهر شهدا نكات ارزشمندی است كه در فرمايشات رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به آنها تأكيد و توجه ويژه صورت گرفته است.


وی مطيع ولايت فقيه بودن را از ديگر ويژگی‌های مهم و اساسی رئيس جمهور آينده كشور دانست و افزود: رئيس جمهور به عنوان عالی‌ترين مقام اجرايی كشور بايد همواره مطيع امر ولايت فقيه بوده و فرمايشات ايشان را سرلوحه برنامه‌های اجرايی خود قرار دهد.


حجت‌الاسلام حسينی همچنين بر ضرورت رعايت اخلاق انتخاباتی در دوران رقابت نامزدهای رياست جمهوری نيز تأكيد كرد و گفت: هر كانديد بايد به ارائه برنامه‌های 4 ساله مورد نظر خود بپردازد و از تخريب رقبای خود به منظور كسب آراء بيشترمردم بپرهيزد.


رئيس اداره اوقاف تفرش در پايان با اشاره به فرمايش معمار كبير انقلاب اسلامی كه فرمودند: «ميزان رأی ملت است»، خاطرنشان كرد: در شرايطی كه دشمنان اين مرز و بوم نگاه خود را به انتخابات رياست جمهوری در ايران دوخته‌اند، حضور يكپارچه و پرشور مردم در پای صندوق‌های رأی بار ديگر آنها را از رسيدن به اهداف شوم خود نااميد می‌كند.

captcha