کد خبر: 1224514
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۱
حجت‌الاسلام تقی‌پور

علما با ارائه تحلیل آحاد جامعه را از توطئه‌های دشمنان آگاه كنند

امام جمعه گتاب با اشاره به حتک حرمت به مزار و پیکر پاک حجر بن عدی، اظهار کرد حجر بن عدی نماد وفاق مسلمین بوده علما بايد رسالت معرفت‌بخشی و بصيرت‌دهی خود را با سلاح علم و شرح صدر دنبال كرده و آحاد جامعه را به ترفندها و توطئه‌های دشمن اگاه كنند.


گروه سیاسی: امام جمعه گتاب با اشاره به حتک حرمت به مزار و پیکر پاک حجر بن عدی، اظهار کرد: حجر بن عدی نماد وفاق مسلمین بوده علما بايد رسالت معرفت‌بخشی و بصيرت‌دهی خود را با سلاح علم و شرح صدر دنبال كرده و آحاد جامعه را به ترفندها و توطئه‌های دشمن اگاه كنند.







حجت الاسلام و المسلمين حسين تقی پور، امام جمعه گتاب

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین تقی‌پور، امام جمعه گتاب در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه مازندران، نمایندگی بابل با اشاره به حتک حرمت به مزار و پیکر پاک حجر بن عدی، صحابی پیامبر(ص)، گفت: ما وهابيت را زائيده صهيونسيم می‌دانيم آنها نه بر مذهب اهل سنت و نه بر مذهب شيعه هستند.


وی با اشاره به اینکه آنها در راستای دست يافتن به اهداف ضداسلامی و انسانی اربابان خود گام بر می‌دارند، افزود: بسيار روشن است كه این مزدوران بی‌معرفت فقط در پی‌اجرايی کردن نقشه‌های فساد فرماندهی خود هستند.


تقی‌پور با اشاره به اینکه ترديدی نيست كه اين كار می‌تواند به صفوف متحد مسلمين كه بايد در يك جبهه عليه كفر مبارزه می‌كنند، خلل وارد كند چون ایشان به اعتقاد شيعه و سنی از اصحاب بزرگ و معروف و سلحشور پيامبر خاتم(ص) هستند.


وی با اشاره به اینکه كافی است فقط دو مذهب بزرگ شيعه و سنی در تخريب آن مرقد شريف در حد يك گمان همديگر را متهم كنند، اين گمان رفته رفته با تبليغات آب و لعاب دار دشمنان به يقين تبديل می‌شود و همدلی و همكاری از آنها را می‌ربايد، افزود: هميشه نمادها مورد هجوم قرار گرفته و الگوها را تخريب می‌كنند تا در پرتو نورافشانی‌هايشان جامعه اسلامی و وجدان‌های بيدار در عالم كسب نور و معرفت و الگو نشوند.


امام جمعه گتاب با اشاره به اینکه حجربن عدی از جمله الگوهای كاملی است كه در طول تاریخ نظير ندارد، بیان کرد: فقط چهره سلحشوری و رزمندگی او نیست كه شهره آفاق است بلكه چهره عابد، زاهد، مد نظر اسلام است يعنی فقط سلحشور و دست به شمشير بودن نمی‌تواند، مد نظر اسلام باشد، اسلام نيروهایی می‌خواهد كه زاهدان و عابدان شب و شيران روز باشند، هم در ميدان نبرد جانانه بجنگند و هم در مسجد و محراب عارفانه بنالند.


وی با اشاره به اینکه با اين وصف معلوم است اول بايد چنین چهره‌هایی تخريب شوند، افزود: از پيامدهای زيان آور اين رفتار، تغيير در ميدان مبارزه است يعنی به جای اينكه ميدان مبارزه مسلمين عليه كفار ترسيم شود، با اين كار ميدان و جبهه مبارزه بين شيعه و سنی ترسيم می‌شود يعنی به جای درگيری با دشمن باید با خودی‌ها بجنگيم در این شرایط نيروها تحليل می‌رود و هزينه‌ها بر جامعه خودی تحميل می‌شود.


تقی‌پور با اشاره به اینکه دشمن در فرصت كافی با خيال راحت به پيشبرد اهداف خود می‌پردازد، تصریح کرد: هدف مهم در طراحی اين نقشه شوم درگير كردن امكانات جبهه غيرمتخاصم با يكديگر است تا دشمن اصلی به راحتی يكه تازی کند.


وی با اشاره به اینکه قرآن در آیه 46 سوره مبارکه انفال در این مورد می‌فرماید« وَأَطِيعُواْ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَلاَ تَنَازَعُواْ فَتَفْشَلُواْ وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَاصْبِرُواْ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ؛ و از خدا و پيامبرش اطاعت كنيد و با هم نزاع مكنيد كه سست‏شويد و مهابت‏شما از بين برود و صبر كنيد كه خدا با شكيبايان است.» و انشاالله مسلمين به اين رازها پی‌ببرند و از خطرات ان دور شوند.


امام جمعه گتاب با اشاره به نقش علما در این برهه از زمان، خاطرنشان کرد: علما بايد رسالت معرفت بخشی و بصيرت دهی خود را با سلاح علم و شرح صدر دنبال كرده و آحاد جامعه را به ترفندها و توطئه‌های دشمن آگاه كنند.


وی افزود: باید توجه داشت تا این آگهی دهی بر پايه ارائه تحليل‌های و رازگشایی‌ باشد تا این تأثير عميق‌تر داشته و ماندگارتر باشد.

captcha