کد خبر: 1225490
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۵

نمايشگاه كتاب در نهمين روز آخر هفته شلوغی را تجربه كرد

بيست و ششمين نمايشگاه كتاب تهران در نهمين روز برگزاری خود با جمعيت بسياری مواجه شده بود كه مشكلاتی را به وجود آورده بود.


گروه ادب: بيست و ششمين نمايشگاه كتاب تهران در نهمين روز برگزاری خود با جمعيت بسياری مواجه شده بود كه مشكلاتی را به وجود آورده بود.


به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا)، در واپسين روزهای برگزاری بيست و ششمين نمايشگاه كتاب تهران يعنی امروز، پنجشنبه 19 ارديبهشت، نمايشگاه بازديدكنندگان زيادی داشت و جمعيت به حدی بود كه در سالن شبستان به سختی می‌توانستی به مقصد برسی و يا كتابی را كه می‌خواهی بيابی.


درهای نمايشگاه امروز از 9 صبح بر روی مخاطبان گشوده شده و با توجه به تعطيلی مدارس و دانشگاه‌ها به نظر می رسد امروز و روزهای آينده نمايشگاه ميزبان جمعيت زيادی باشد.


در تمام مدخل‌ها و معابر مصلی چه در مكان‌های باز و چه در قسمت‌های سرپوشيده از جمله شبستان مملو از جمعيت زيادی است كه در حال رفت و آمد هستند و مشكلاتی را برای ناظمان نمايشگاه به وجود آورده‌اند كه سعی در نظم دادن در حركت مردم هستند. همچنين برخی از ميهمانان نمايشگاه كه برای رونمايی كتاب دعوت شده بودند با تأخير خود را به نمايشگاه رساندند.


گرما در داخل شبستان به حدی زياد بود كه سيستم‌های تهويه شبستان پاسخگوی اين ميزان جمعيت نبود و گرما و نبود هوای مطبوع بازديدكنندگان را آزار می‌داد و از سوی ديگر بايد گفت كه امروز بازار فروشندگان به ويژه عرضه‌كنندگانی نوشيدنی و آب در محوطه مصلی داغ داغ بود.


يكی از نكاتی كه در نهمين روز برگزاری نمايشگاه ديده می‌شود، كودكانی هستند كه والدين خود را گم كرده‌اند و مأموران انتظامات نمايشگاه سعی در پيدا كردن والدين آنها دارند.

captcha