کد خبر: 1225709
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۶:۴۰
امام جمعه بافت

هدف وهابيت ایجاد اختلاف بين شيعه و سنی است

وهابيت ساخته استعمار انگليس است و هدفشان اختلاف افكندن بين شيعه و سنی بوده و هست و پايگاه آنها آمريكا و رژيم صهيونيستی است.


گروه سياسی: وهابيت ساخته استعمار انگليس است و هدفشان اختلاف افكندن بين شيعه و سنی بوده و هست و پايگاه آنها آمريكا و رژيم صهيونيستی است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، حجت‌الاسلام علی ابراهيمی، امام جمعه بافت در خطبه‌های ‌هفته گذشته نماز جمعه این شهرستان گفت: از زحمات شبانه‌روزی هلال احمر در جاده‌ها و امدادرسانی به حادثه‌ديدگان نهايت تشكر را داريم چرا‌‌كه اين افراد از خواب و خوراك و زن و فرزند خود می‌گذرند تا بتوانند به مردم خدمت كنند.


وی با بيان اينكه مردم شهرستان بافت افرادی مذهبی و قرآن‌دوست هستند، افزود: حامد شاكرنژاد از قاريان برجسته كشوری و جهانی روز 24 ارديبهشت‌ماه در دانشگاه آزاد بافت دعوت شده است كه بايد از اين مراسم استفاده كنيم.


حجت‌الاسلام ابراهيمی تصريح كرد: حادثه غم‌باری در جهان اسلام اتفاق افتاد و آن هتك حرمت، تخريب و نبش قبر صحابه بزرگ پيغمبر(ص) و ياور حضرت علی(ع) حجر‌بن عدی بود كه بعد از شهادت هم دوباره از اسلام و ولايت دفاع كرد.


وی بيان كرد: ما اين اقدام را محكوم كرده و همان طور كه ملت شريف ايران در مقابل اين اعمال غاصبانه می‌ايستد، خواهان ايستادن تمام جهان اسلام جلوی اين اعمال هتاكانه سلفی‌ها و وهابی‌ها هستيم.


حجت‌الاسلام ابراهيمی خاطرنشان كرد: وهابيت ساخته استعمار انگليس است و هدفشان اختلاف افكندن بين شيعه و سنی بوده و هست و پايگاه آنها آمريكا و رژيم صهيونيستی است.


وی از همه كسانی‌كه احساس تكليف كرده و در انتخابات شوراها در شهر و روستا شركت كردند، تقدير كرد و افزود: اگر بخواهيم شهرمان پيشرفت داشته باشد، بايد مردم نقش داشته باشند.


حجت‌الاسلام ابراهيمی اظهار كرد: شوراها تجلی اراده مردم است، درخواستی كه از كانديدا داريم اين است كه ما برای شهرستان برادری و برابری می‌خواهيم و حركت‌های تند و افراطی نمی‌خواهيم، بی‌قانونی و نفی يكديگر را نمی‌پسنديم.


وی تصريح كرد: هدف بايد خدمت به خدا و مردم باشد، ان‌شاءالله همه مردم در انتخابات حضوری فعال و پرشور و دشمن‌شكن داشته باشند كه حضور در انتخابات نشانه حيات و خودآگاهی است.

captcha