کد خبر: 1227713
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۳

نمايشگاه خوشنويسی «توحيد در قرآن» در مشهد برپا شده است

نمايشگاه خوشنويسی «توحيد در قرآن»، از 21 ارديبهشت‌ماه جاري به مدت يك هفته در دو نوبت صبح و بعدازظهر در نگارخانه ميرك مشهد برپا شده است.


گروه هنر: نمايشگاه خوشنويسی «توحيد در قرآن»، از 21 ارديبهشت‌ماه جاري به مدت يك هفته در دو نوبت صبح و بعدازظهر در نگارخانه ميرك مشهد برپا شده است.


محمد تعريفی، خطاط موضوعی قرآن کریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، با بيان اينكه ترويج معارف قرآنی به وسيله خوشنويسی هدف اصلی من از خطاطي 20 جلد از آيات و احاديث به صورت موضوعي است، عنوان كرد: در هر جلد از اين 20 شماره، 40 آيه و حديث در رابطه با يك موضوع خاص به خط ثلث خطاطی شده است.


وی با اشاره به برپایی نمايشگاه خوشنويسي توحيد گفت: اين نمايشگاه با موضوع توحيد در قرآن، 40 آيه و حديث مرتبط را در معرض ديد علاقه مندان قرار داده است.


تعريفی با بيان اينكه از سال 80، كار خطاطی به صورت موضوعی را آغاز كرده‌ام، ادامه داد: در اين مدت، آيات و روايات بسياري با موضوعات امام رضا(ع)، پيامبر اكرم(ص)، حضرت علی(ع)، حضرت فاطمه(س) و ..... در 20 جلد خطاطی شده است.


وی با بيان اينكه اين 20 جلد شماره در بيروت در شش جلد با نام «روائع الخط عربی» به معنی بهترين خط‌های عربی به چاپ رسيده است، ابراز كرد: سال گذشته، قرآنی كه در ابعاد 50 در 70 متر مربع خطاطی شده بود در نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم به نمايش گذاشته شد كه قرار است امسال اين قرآن توسط مجتمع و مسجد امام محمد باقر(ع) مشهد به چاپ برسد.


تعريفي، خطاطی قرآن در ابعاد 100 در 70 متر مربع را از ديگر كارهای خطاطی قرآنی خود نام برد و بيان كرد: اين قرآن در 30 صفحه کتابت شده و در هر صفحه پشت و رو يك جزء كامل به خط ثلث نگاشته شده بود كه توسط يك مجموعه‌دار خريداري شد.


وی با اشاره به اينكه در كنار خطاطی كتبيه نويسی نيز انجام می‌ دهد و تاكنون بيش از 2 هزار مترمربع از كتبيه‌های حرم امام رضا(ع) را كتبيه نويسي كرده است، خاطر نشان كرد: اين متراژ كتبيه نويسی طی 15 سال انجام شده است.


يادآور می‌شود، نمايشگاه خوشنويسی توحيد در قرآن، از 21 ارديبهشت‌ماه به مدت يك هفته در دو نوبت صبح و بعدازظهر در نگارخانه ميرك، واقع در خيابان صاحب‌الزمان(عج)، حد فاصل ميدان تختی و ميدان صاحب‌الزمان(عج) داير شده است.

captcha