کد خبر: 1231479
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۶
رئيس اداره تبليغات تفرش

حضور حداكثري مردم در پاي صندوق‌هاي رأي، دشمنان را مأيوس مي‌‌كند

مقام معظم رهبری در فرمايشات بارها بر مهم بودن انتخابات را بيان فرمودند و در اين مرحله نيز شاهد حضور حداكثری مردم در پای صندوق های رأی خواهيم بود و دشمنان ما بار ديگر مأيوس خواهند شد.


گروه سياسي: مقام معظم رهبری در فرمايشات بارها بر مهم بودن انتخابات را بيان فرمودند و در اين مرحله نيز شاهد حضور حداكثری مردم در پای صندوق های رأی خواهيم بود و دشمنان ما بار ديگر مأيوس خواهند شد.








به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) شعبه مركزي، نمايندگي تبليغات اسلامي، حجت‌الاسلام ميثم فيروزجايی، رئيس اداره تبليغات اسلامي تفرش، 31 ارديبهشت‌‌ماه در دومين جلسه كانون مداحان اين شهرستان ضمن تبريك ماه رجب و اعياد و مناسبت های اين ماه، از برگزاری مراسم ايام فاطميه(س) در ماه گذشته و حضور مداحان در مراسم مختلف تشكر كرد.


وي با اشاره به برنامه‌های ماه رجب افزود: مناسبت‌های بسياری در ماه رجب وجود دارد كه از جمله آنها سنت حسنه اعتكاف، مراسم جشن سالروز ميلاد امام علی(ع) و پايان اين ماه عيد مبعث است كه مداحان بايد با حضور خود در مراسم ها نقش مهم خود در ترويج فرهنگ اصيل اهل بيت(ع) و اعتقادات معنوی در جامعه را ايفا كنند.


فيروزجايي اظهار كرد: ماه رجب ماه بزرگ خداست كه بايد از اين ماه بهترين بهره برداری معنوی را كرد.


وي در ادامه به مسئله مهم انتخابات نيز اشاره كرد و افزود: حضور مردم در صحنه انتخابات و رأی دادن خود يك كار سياسی است مقام معظم رهبری در فرمايشات بارها بر مهم بودن انتخابات را بيان فرمودند و در اين مرحله نيز شاهد حضور حداكثری مردم در پای صندوق های رأی خواهيم بود و دشمنان ما بار ديگر مأيوس خواهند شد.


يادآور مي‌شود، در اين مراسم مقرر شد نشست مداحان به‌مناسبت سالروز ولادت امام علی(ع) در مسجد شهرك امام خمينی(ره) برگزار شود.

captcha