گروه سياسي: دبير كميسيون امنيت ملی مجلس شورای اسلامی گام دوم غرب را اشكال در انتخابات مطرح كرد و افزود: اگر جريان اصولگرايی در اين برهه به وحدت نرسند خيانت به كشور است.
|
| محمدحسن آصفری، دبير كميسيون امنيت ملی مجلس شورای اسلامی و نماينده مردم اراك، خنداب و كميجان |
به گزارش خبرگزاري بينالمللي قرآن(ايكنا) شعبه مركزي، محمدحسن آصفري، دبير كميسيون امنيت ملی مجلس شورای اسلامی و نماينده مردم اراك، خنداب و كميجان، 30 ارديبهشتماه در نشست شوراي فرهنگ عمومي شهرستان خنداب، يكی از كاركردهای بسيار ويژه در كشور اسلامی را فرهنگ دانست و با اشاره به اركان شورای فرهنگ عمومی، آن را نشان از قدرت و جايگاه اين شورا در شهرستان بيان كرد.
وی با اشاره به تهاجم نظامی و اشغال خاك يك كشور، تهاجم فرهنگی را بسيار خطرناكتر و مخربتر دانست و افزود: مورد تهاجم قرار گرفته شدن فرهنگی ديگر بازگشتی نخواهد بود و اين امر به تعبير مقام معظم رهبری شبيخون فرهنگی است.
آصفري تمامي اهداف غربیها در بحث تحريم و مشكلات ناشی از آن را برای 24خرداد دانست و استراتژی اول دشمن را حضور كم مردم در انتخابات بيان كردند و يك رأی در كشور را تيری به سوی قلب دشمن عنوان كرد.
نماينده مردم اراك، خنداب و كميجان در مجلس شورای اسلامی در ادامه گام دوم غرب را اشكال در انتخابات مطرح كرد و افزود: اگر جريان اصولگرايی در اين برهه به وحدت نرسند خيانت به كشور است.
وی قانونمداری را يك اولويت دانست و پركار بودن و كارآمدی، مردمدار بودن و با تجربه بودن را و مهمتر از همه، مسئله ولايتمدار بودن را از خصوصيات رئيس جمهور آينده دانست.
به گزارش ايكنا، حجتالاسلام تقی لطفی، امام جمعه خنداب و رئيس شورای فرهنگ عمومی اين شهرستان نيز در ادامه با اشاره به ايام الله 14 و 15 خرداد و ايام خودسازی و ارتباط با خداوند و لزوم مددگيری از اين ايام در آستانه انتخابات سرنوشت ساز آتی مطالبي بيان كرد.
اين مقام مسئول در پايان با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبری، در خصوص حضور حداكثری، گفت: همه با هم و با حضوری پر رنگ در انتخابات اقتدار و عظمت مردم ايران را نشان خواهيم داد.