کد خبر: 1232928
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۷

پاسداشت فتح خرمشهر در گرو پاسداشت حضور مردم در همه صحنه‌ها است

فرماندار خليل‌آباد با بيان اينكه آزادسازی خرمشهر تجلی قدرت لايزال الهی و نقطه عطف احساس غرور ملی بود، گفت پاسداشت فتح خرمشهر در گرو پاسداشت حضور مردم در همه صحنه‌ها است.


گروه سیاسی: فرماندار خليل‌آباد با بيان اينكه آزادسازی خرمشهر تجلی قدرت لايزال الهی و نقطه عطف احساس غرور ملی بود، گفت: پاسداشت فتح خرمشهر در گرو پاسداشت حضور مردم در همه صحنه‌ها است.


علی اصغر مرادزاده، فرماندار خليل‌آباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، نمايندگی كاشمر، با بيان اينكه آزادسازی خرمشهر تجلی قدرت لايزال الهی و نقطه عطف احساس غرور ملی بود، گفت: پاسداشت فتح خرمشهر در گرو پاسداشت حضور مردم در همه صحنه‌ها است.


وی اين روز را فتح‌الفتوح دوران دفاع مقدس برشمرد و اظهار کرد: افرادی كه در آن دوران بودند به ياد می‌آورند، سوم خرداد، چه روز بزرگی بود كه فرزندان اين كشور در مسير ولايت فتح بزرگی را انجام داده و خرمشهر را آزاد كردند.


وی با بيان اينكه بايد به روح بزرگوار شهدای جنگ تحميلی به ويژه شهدای آزادسازی خرمشهر بزرگ‌ترين و خالصانه‌ترين درودها را بفرستيم، تاکید كرد: آزادسازی خرمشهر مقدمه ای برای پيروزی های بعدی رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس بود.


مرادزاده تصريح كرد: رزمندگان اسلام با توكل به خداوند، با عزم و اراده پولادين خود و با رهبری حضرت امام خمينی(ره) توانستند عقبه ۳۵ هزار نفری رژيم بعث عراق در خرمشهر متلاشی كرده و حماسه بزرگ فتح خرمشهر را رقم بزنند.


وی فتح خرمشهر را يادآور دلاورمردی‌ها و ايثار شهيدان و استقامت و پايداری ملت ايران اسلامی دانست و گفت: ترسيم اين رخداد سرنوشت‌ساز و سترگ برای نسل‌های امروز انقلاب و آينده‌سازان واقعی اين سرزمين، می‌تواند الهام بخش آنان در صحنه‌های رويارويی با دشمنان انقلاب، نظام و ميهن اسلامی باشد.


وی افزود: امروز ايران اسلامی در اوج عزت و اقتدار از دستاوردهای ارزشمند خود دفاع می‌كند بنابراین همه ما بايد با حفظ اين دستاوردها در راستای اقتدار بيشتر كشور تلاش كنيم.


نماينده عالی دولت در خليل‌آباد امنيت كنونی كشورمان را الگويی برای ساير كشورهای جهان به ويژه منطقه عنوان كرد و افزود: مشاركت و همكاری مردم در راستای حفاظت از دستاوردهای نظام اسلامی با حركت در مسير آرمان‌های امام خمينی(ره) و عمل به رهنمودهای مقام معظم رهبری يك امر ضروری است.


مرادزاده اظهار كرد: سوم خرداد حماسه ملی دليرمردان ايران اسلامی است كه با حضورشان در جبهه حق عليه باطل و با نثار جان خود نظام مقدس جمهوری اسلامی را بيمه كردند.

captcha