کد خبر: 1233098
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۲

فتح خرمشهر، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است

نماينده ولی ‌فقيه در استان و امام ‌جمعه زنجان، گفت فتح خرمشهر نقطه عطف انقلاب اسلامی و كتابی پربار برای كسب تجربه در مسير حراست از كيان اسلامی است.


گروه سياسی: نماينده ولی ‌فقيه در استان و امام ‌جمعه زنجان، گفت: فتح خرمشهر نقطه عطف انقلاب اسلامی و كتابی پربار برای كسب تجربه در مسير حراست از كيان اسلامی است.







حجت‌الاسلام و‌المسلمين علی خاتمی، امام‌جمعه زنجان

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، حجت‌الاسلام و‌المسلمين علی خاتمی، نماينده ولی ‌فقيه در استان و امام‌ جمعه زنجان روز گذشته، سوم خردادماه در خطبه‌های اين هفته نمازجمعه زنجان با گرامیداشت فرا رسيدن ايام‌البيض، اظهار كرد: اعتكاف مهمانی خداوند و تمرين مقاومت در برابر توطئه‌های گوناگون شيطان است.


وی همچنين با اشاره به فرارسيدن سوم خردادماه، تصريح كرد: فتح خرمشهر نقطه عطف انقلاب اسلامی و كتابی پربار برای كسب تجربه در مسير حراست از كيان اسلامی است كه با توجه به وسعت جغرافيايی و حماسی آن، هر گوشه از آن يك كتاب بزرگ و پربار برای كسب تجربه است.


حجت‌الاسلام خاتمی خاطرنشان كرد: پس از عزل بنی‌صدر، بسيج و سپاه در كانون توجه جامعه و فرماندهی كل‌قوا قرار گرفت و دور جديدی از عمليات‌های نظامی عليه رژيم متجاوز عراق شكل گرفت.


نماينده ولی‌ فقيه در استان زنجان گفت: اشغال خرمشهر يكی از افتخارات صدام بود و آن‌قدر به قدرت خود ايمان داشت كه ادعا می‌كرد اگر نيروی ايران بتواند خرمشهر را باز پس بگيرد، بصره را به رزمندگان پيشكش خواهم كرد.


وی افزود: در حالی كه خرمشهر 20 ماه در اشغال نيروهای سر تا پا مسلح و نظامی عراق در اسارت بود، با آغاز عمليات از 10 ارديبهشت‌ماه سرانجام در سوم خردادماه 61 آزاد شد.


حجت‌الاسلام خاتمی ادامه داد: در اين آزادسازی كه 5 هزار و 700 كيلومتر از خاك كشور به خاك ميهن بازگشت، 16 هزار نفر از نيروهای دشمن كشته و زخمی شده و بيش از 16 هزار نفر از نيروهای عراقی نيز به اسارت رزمندگان ايران در آمدند.


خطيب نمازجمعه زنجان، در ادامه با اشاره به تأييد صلاحيت 8 نفر از كانديداهای رياست‌جمهوری، گفت: بايد از اعمال نظر در زمينه انتخاب فرد مورد نظر بپرهيزيم و توجه داشته باشيم تخريب كانديداهای رقيب از نظر شرعی، حرام است.


وی تصريح كرد: هر كانديدا و طرفدارانش بايد با طرح و بيان نقاط قوت، خود را طرح كنند و از تخريب رقبای انتخاباتی بپرهيزند تا شاهد وجود فضايی آرام در عرصه انتخاب اصلح باشيم.


نماينده ولی‌ فقيه در استان زنجان در پايان، با اشاره به حضور دشمن در همه عرصه‌های انتخابات، خاطرنشان كرد: هدف نهايی دشمن، انتخاب شدن فردی است كه در درازمدت به گفتمان امام و رهبری بی‌تفاوت بوده و از اين طريق بتواند زمينه وابستگی به استكبار را فراهم كند. با بيداری و آگاهی ملت آگاه ايران، اين نقشه دشمن نيز نقش بر آب خواهد شد.

captcha