گروه سياسی: نماينده مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: شاه بيت حماسه سياسی در سال جاری، حضور در انتخابات است و بايد اين حضور به رخ جهانيان كشيده شود.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، قاسم جعفری، نماينده مردم بجنورد، مانه و سملقان و گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی عصر جمعه، سوم خردادماه در مراسم افتتاح ستاد تبليغاتی محمدباقر قاليباف در بجنورد، اظهار كرد: شاه بيت حماسه اقتصادی در سال جاری، حضور در انتخابات است و در حقيقت شركت در انتخابات، عبادت محسوب میشود.
وی با بيان اينكه نظام جمهوری اسلامی ايران بر پايه ولايت استوار مانده است، ادامه داد: ولايت هميشه باقی است و بايد قدر اين نعمت را دانست. تمكين افراد رد صلاحيت شده در شورای نگهبان نشان از فرهيختگی اين افراد دارد.
نماينده مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی در خصوص عدم تأييد صلاحيت برخی از نامزدهای انتخابات رياست جمهوری افزود: شايد در حال حاضر متوجه اين كار قانونمند شواری نگهبان نشويم اما 20 سال آينده درك خواهيم كرد كه چه اقدام مهمی انجام شده است.
وی تصريح كرد: تلاش نامزدهای انتخاباتی برای جلب اعتماد مردم، مشخص خواهد كرد كه منتخب مردم در اين دوره از انتخابات رياست جمهوری چه كسی است.