کد خبر: 1236095
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۳
تحقق شعار حماسه سياسي و اقتصادی/(45) حجت‌الاسلام فاضلی

تحقق حماسه سياسی و اقتصادی نيازمند فرهنگ‌سازی است

رئيس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد شازند با بیان اینکه تحقق حماسه سياسی و اقتصادی نيازمند فرهنگ‌سازی است، گفت بهره‌مندی از اقتصادی پويا و سياستی سازنده در گرو حركت همگام اين دو مقوله در كنار يكديگر بوده و هيچ يك بر ديگری مقدم نيست.


گروه سياسی: رئيس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد شازند با بیان اینکه تحقق حماسه سياسی و اقتصادی نيازمند فرهنگ‌سازی است، گفت: بهره‌مندی از اقتصادی پويا و سياستی سازنده در گرو حركت همگام اين دو مقوله در كنار يكديگر بوده و هيچ يك بر ديگری مقدم نيست.







حجت‌الاسلام فاضل فاضلی، رئيس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی شازند

حجت‌الاسلام فاضل فاضلی، رئيس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی شازند در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، در رابطه با نامگذاری سال به‌عنوان حماسه سياسی و اقتصادی، گفت: از هدف‌گذاری‌های مهم حماسه سياسی تأكيد بر وحدت كلمه و انسجام مردم كشور در برابر تهديدات پيش‌رو، آماده كردن مردم برای مقابله با هجمه دشمنان و مشاركت حداكثری در انتخابات است.


وی با بيان اينكه ارتباط تنگاتنگی بين حماسه سياسی و اقتصادی وجود دارد، اظهار كرد: رهبر فقيد انقلاب سال گذشته را به‌عنوان سال توليد ملی و حمايت از كار و سرمايه ايرانی نام نهادند كه در حقيقت پيش‌زمينه مناسب و مدبرانه‌ای برای چگونگی خلق حماسه در بعد اقتصادی بود.


حجت‌الاسلام فاضلی ادامه داد: حماسه اقتصادی جز با افزايش توان توليدات داخلی و اعتمادسازی بين توليدكنندگان و مصرف كنندگان ميسر نخواهد بود و توليد محصولات با كيفيت است كه مصرف‌كننده داخلی را به مصرف كالای خارجی ترغيب كرده و مانع از خروج ارز از كشور می‌شود.


وی افزود: تحقق حماسه سياسی و اقتصادی نيازمند فرهنگ‌سازی بوده و مردمی كه شرع مقدس اسلام را بر جامعه خود حاكم می‌داند بايد بر اين باور و اعتقاد قلبی برسند كه بهره‌مندی از اقتصادی پويا و سياستی سازنده در گرو حركت همگام اين دو مقوله در كنار يكديگر بوده و هيچ‌يك بر ديگری مقدم نيست.


حجت‌الاسلام فاضلی اظهار كرد:‌ مردم ايران بايد بر اين مسئله واقف شوند كه توجه صرف به يكی از موضوعات مذكور و غفلت از ديگری نه‌تنها موجب پيشرفت كشور نبوده؛ بلكه مشكلات عديده‌ای را در حوزه وابسته به خود برای كشور رقم خواهد زد.


وی ابراز كرد: دشمن سعی دارد با مداخله، تهديد و تحريم و ايجاد مشكل در بحث اقتصادی موضع سياسی كشور را به چالش كشيده و در حقيقت با يك تير هم اقتصاد و هم سياست ايران را مورد هدف قرار دهد و كشور را از لحاظ اقتصادی و سياسی ضعيف و ناكارآمد نشان دهد.


اين مقام مسئول در پايان با بيان اينكه دشمن به‌خوبی بر اين مسئله واقف است كه با جدايی اين دو حوزه سبب ايجاد فاصله بين مردم و حاكميت و لطمه‌زدن به استقلال و آزادی كشور می‌شود، تصريح كرد: مردم ايران مكلفند با حضور گسترده در انتخابات به دشمنان بفهمانند كه همواره با اتحاد و انسجام در آزمون‌های سخت و تهديدها پيروز ميدان بوده و با هوشياری و تبعيت از رهنمودهای حكيمانه رهبر فرزانه انقلاب توطئه‌های دشمنان نظام را خنثی و ضربات مهلكی بر پيكره استكبار جهانی وارد خواهند ساخت.

captcha