کد خبر: 1237036
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۷:۳۸
مشاور استاندار مركزی در امور بانوان

زنان با حضور گسترده در پای صندوق‌های رأی حماسه‌ای ديگر می‌آفرينند

همواره شاهد نقش‌آفرينی زنان در عرصه‌ها و صحنه‌های انقلاب بوده‌ايم و امسال نيز زنان در كنار مردان با حضور گسترده خود در پای صندوق‌های رأی حماسه‌ای ديگر می‌آفرينند.


گروه سياسي: همواره شاهد نقش‌آفرينی زنان در عرصه‌ها و صحنه‌های انقلاب بوده‌ايم و امسال نيز زنان در كنار مردان با حضور گسترده خود در پای صندوق‌های رأی حماسه‌ای ديگر می‌آفرينند.







اشرف جواهری، مشاور استاندار و مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استان مركزی

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) شعبه مركزي، اشرف جواهری، مدير كل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مركزی، 11 خردادماه در همايش بصيرت در انتخابات در جمع زنان مددجو و شاغل در كميته امداد و جمعی از مسئولان در سالن آيت‌الله اراكی اراك ضمن تأكيد بر حضور پرشور در انتخابات پيش رو، گفت: هر حضور ما در انتخابات تيری است كه به سمت استكبار نشانه می‌رود.


وی با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال حماسه سياسی و اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری افزود: همواره شاهد نقش‌آفرينی زنان در عرصه‌ها و صحنه‌های انقلاب بوده‌ايم و امسال نيز زنان در كنار مردان با حضور گسترده خود در پای صندوق‌های رأی حماسه‌ای ديگر می‌آفرينند.


جواهري در ادامه انقلاب ايران را انقلاب فرهنگی دانست و تصريح كرد: بنا به فرمايش امام انقلاب متعلق به پابرهنگان است و بايد در انتخابات كسانی را در اولويت قرار دهيم كه باور الهی دارند و در مسير امام، رهبری و فرهنگ اسلامی گام برمی‌دارند.


مشاور استاندار مركزي در امور بانوان، خاطرنشان كرد: انتخابات پيش‌ رو آزمونی است كه زنان بيدار و هميشه در صحنه ايران همچون ديگر صحنه‌های انقلاب در آن خوش می‌درخشند.

captcha