کد خبر: 1257425
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۹
از دقايقی پيش؛

نمايندگان مجلس وارد دستور انتخاب سه عضو حقوقدان شورای نگهبان شدند

نمايندگان مجلس شورای اسلامی از دقايقی پيش و در ادامه جلسه علنی امروز، وارد دستور انتخاب سه عضو حقوقدان شورای نگهبان شدند.


گروه سياسی: نمايندگان مجلس شورای اسلامی از دقايقی پيش و در ادامه جلسه علنی امروز، وارد دستور انتخاب سه عضو حقوقدان شورای نگهبان شدند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، مجلس شورای اسلامی امروز، يك‌شنبه 23 تيرماه انتخاب سه عضو حقوقدان شورای نگهبان را در دستور كار خود قرار داده است.


با پايان يافتن مدت اعتبارنامه عباسعلی كدخدايی، حسينعلی اميری و محسن اسماعيلی؛ سه تن از اعضای حقوقدان شورای نگهبان، اعضای معرفی شده از سوی رئيس قوه قضاييه با حضور در صحن علنی مجلس از منتخبان ملت رأی اعتماد خواهند گرفت.


آيت‌الله آملی لاريجانی، هفته گذشته با ارسال نامه‌ای به هيئت‌رئيسه مجلس شورای اسلامی 5 نفر از حقوقدانان كشور را برای عضويت در شورای نگهبان معرفی كرد كه در اين نامه اسامی عباسعلی كدخدايی، محسن اسماعيلی، سوادكوهی، پورابراهيمی و صادقی قيد شده بود.


اين 5 نفر هم‌اكنون در صحن علنی مجلس حضور پيدا كرده‌اند تا وقتی برای معرفی خود به منتخبان ملت داشته باشند؛ البته پيش از اين سوابق آنها در اختيار نمايندگان قرار گرفته است.


نمايندگان مجلس شورای اسلامی پس از سخنان افراد معرفی شده از سوی رئيس قوه قضاييه، سه نفر از آنها را برای 6 سال برای حضور در شورای نگهبان به عنوان اعضای حقوقدان اين شورا انتخاب خواهند كرد.

captcha