کد خبر: 1266298
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۹

دعوت جامعه‌اهل‌سنت هرمزگان از مردم برای حضور در راهپيمايی روز قدس

همزمان با درپيش بودن روز جهانی قدس، ائمه جمعه و جماعات، اساتيد، طلاب و روحانيان مدارس علوم دينی اهل‌سنت هرمزگان در بيانيه‌ای مشترك از مردم هرمزگان برای شركت در راهپيمايی روز قدس دعوت كردند.


گروه سياسی: همزمان با درپيش بودن روز جهانی قدس، ائمه جمعه و جماعات، اساتيد، طلاب و روحانيان مدارس علوم دينی اهل‌سنت هرمزگان در بيانيه‌ای مشترك از مردم هرمزگان برای شركت در راهپيمايی روز قدس دعوت كردند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، به نقل از روابط عمومی دفتر نماينده ولی‌فقيه در امور اهل‌سنت هرمزگان، بيانيه مشترك ائمه جمعه، جماعات، اساتيد، طلاب و روحانيان مدارس علوم دينی اهل‌سنت هرمزگان در دعوت از مردم هرمزگان برای شركت در راهپيمايی دشمن‌شكن روز قدس به شرح زير است:


روز قدس، اين يادگار جاودانه و بزرگ بنيان‌گذار كبير انقلاب اسلامی بار ديگر همچون خورشيدی درخشان، آسمان تيره ظلم و ستم استكبار جهانی را به صبحی روشنگر و فريادی برآمده از آزادی‌خواهی و حقوق بشر پايمال شده توسط دشمنان اسلام مبدل خواهد كرد.


جنايات بيش از نيم قرن رژيم اشغال‌گر قدس عليه مردم مسلمان و بی‌دفاع فلسطين هيچگاه از ياد و خاطر مسلمانان جهان نرفته و همه می‌دانند چهره واقعی اسرائيل و آمريكا چيزی جز يك تروريسم جهانی برنامه‌ريزی شده كه سعی می‌كند در پشت پرده دغدغه دروغين حقوق بشر و آزادی، چهره ننگين خود را بپوشاند نيست.


طرح پيشنهاد سازشكاری با رژيم صهيونيستی توسط آمريكا كليد خوردن يك نقشه پيچيده و برنامه‌ريزی شده بود تا بوسيله آن از چهره زشت و خون‌خوار اسرائيل برای مردم جهان شخصيتی دلسوز و مهربان نشان داده و بعد از رسيدن به اهداف عوام فريبانه خود به همه توافق‌های نمايشی متعهد شده بی‌توجهی كرده و دوباره شهرك‌سازی‌ها و به تبع آن تخريب منازل مسكونی مردم فلسطين را از سر گيرند.


اينك وقت آن رسيده تا با توجه به ضرورت حضور گسترده مسلمانان جهان در راهپيمايی روز قدس برای حمايت از مردم فلسطين و به تعبيری حمايت از تمام اسلام و مسلمين، همه وجدان‌های بيدار و مسلمانان جهان پا به پای مردم هميشه در صحنه ايران بار ديگر حماسه‌ای از جنس ايمان و وحدت خلق كرده و قدرت اسلام را به تمامی مدعيان محور غربی عربی نشان دهند.

captcha