کد خبر: 1266881
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۳

آغاز راهپيمايی سراسری روز جهانی قدس

راهپيمايی سراسری روز جهانی قدس از ساعت 1030 در تهران همزمان با 770 شهر ايران اسلامی و 80 كشور از مسيرهای 9گانه آغاز شد.


گروه سياسی: راهپيمايی سراسری روز جهانی قدس از ساعت 10:30 در تهران همزمان با 770 شهر ايران اسلامی و 80 كشور از مسيرهای 9گانه آغاز شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، همزمان با سی و سومين سالگرد روز جهانی قدس، راهپيمايی عظيم حمايت از مردم مظلوم فلسطين در تهران همزمان با نقاط مختلف ايران اسلامی آغاز شد.


ملت بصير و هميشه در صحنه ايران، هر ساله پس از نامگذاری آخرين جمعه ماه مبارك رمضان به عنوان روز جهانی قدس از سوی بنيانگذار كبير انقلاب اسلامی در راهپيمايی سراسری اين روز شركت می‌كنند تا آرمان آزادای قدس شريف را زنده نگه دارند و پرونده سياه رژيم غاصب صهيونيستی و هم‌پيمانانش را بازخوانی كنند.


اين راهپمايی سراسری امسال در 770 شهر ايران و 80 كشور برگزار می‌شود.


مردم تهران نيز از ساعت 10:30 از مسيرهای 9 گانه راهپيمايی روز جهانی قدس را آغاز كرده‌اند؛ بر اين اساس مسجد امام حسين (ع) واقع در ميدان امام حسين، مسجد جامع ابوذر واقع در ميدان ابوذر، مسجد دارالسلام واقع در ميدان منيريه، مسجد امام زمان (عج) واقع در خيابان آزادی، مسجدالمهدی(عج) واقع در خيابان ستارخان، مسجدالجواد(ع) واقع در ميدان هفتم‌تير، مسجد امام جعفر صادق(ع) واقع در فلكه اول صادقيه و مسجد حضرت امير(ع) واقع در خيابان كارگر شمالی شاهد حضور حماسی و پرشور مردم از دقايق اوليه آغاز راهپيمايی روز قدس بودند. راهپيمايان از مبدأ به سمت ميعادگاه نماز جمعه (دانشگاه تهران) حركت می‌كنند.


به منظور ثبت اخبار و تصاوير اين روز حماسی، بيش از 400 خبرنگار و عكاس در تهران و بيش از 2500 خبرنگار و عكاس در ساير شهرهای ايران اسلامی به فعاليت خبری مشغول هستند.


به گفته رئيس ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی شعار امسال روز جهانی قدس «تداوم بيداری اسلامی؛ مقابله با ترفندهای نظام سلطه و رهايی قدس» انتخاب شده است تا پيوند آرمان قدس شريف با بيداری اسلامی را به تصوير بكشد.


بنابراين گزارش، پس از پايان راهپيمايی روز جهانی قدس، بيانيه پايانی قرائت خواهد شد و پس از آن راهپيمايان در نماز عبادی _ سياسی جمعه شركت خواهند كرد.


بر اساس برنامه اعلام شده، محمود احمدی‌نژاد سخنران پيش از خطبه خواهد بود و آيت‌الله سيداحمد خاتمی به عنوان خطيب اين هفته نماز جمعه تهران به ايراد خطبه‌ها خواهد پرداخت.

captcha