کد خبر: 1269740
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶

اعتراض مسلمانان به تخريب دو مسجد در استاوروپول روسيه

دادگاه سرزمين استاوروپول(يكی از واحدهای فدرالی روسيه) به‌تازگی تخريب دو مسجد در شهر «كيسلوفودسك» واقع در سرزمين استاوروپول را به تصويب رساند كه اين اقدام با اعتراض مسلمانان مواجه شد.


گروه بين‌الملل: دادگاه سرزمين استاوروپول(يكی از واحدهای فدرالی روسيه) به‌تازگی تخريب دو مسجد در شهر «كيسلوفودسك» واقع در سرزمين استاوروپول را به تصويب رساند كه اين اقدام با اعتراض مسلمانان مواجه شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «Islam.ru»، تخريب اين مساجد كه با كمك‌های مردمی ساخته‌ شده است، منجر به اعتراضات گسترده مسلمانان روس شد.


پايگاه خبری اداره مفتيان اين منطقه اعلام كرد: مسلمانان در تلاش هستند تا با تنظيم يك دادخواست و ارائه آن به ديوان عالی، تخريب اين مساجد را متوقف كنند.


مسلمانان همچنين با برپايی نماز جماعت در ميدان مركزی شهر «پيتيگورسك» در استاوروپول در روز جمعه، 29 شهريورماه، مراتب اعتراض خود را اعلام كنند.


«محمد رحيم‌اف»، از مفتيان استاوروپول با اعلام خبر برپايی اين نماز جماعت، عنوان كرد كه اين اعتراض به صورت صلح‌آميز و با هماهنگی ادارات مربوطه برپا خواهد شد.


وی افزود: هدف از برپايی اين نماز جماعت، جلب توجه مسئولان برای حل مشكلات مسلمانان اين منطقه است. يكی از بزرگترين مشكلات مسلمانان اين منطقه نبود مسجد كافی است.


رحيم‌اف عنوان كرد: مساجد علاوه بر ارائه خدمات به جمعيت مسلمان، محلی برای برقراری روابط ديپلماتيك با جمهوری‌های همسايه كه اكثريت آن‌ها مسلمان هستند، به‌شمار می‌رود.

captcha