کد خبر: 1270852
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۹

اختتاميه طرح «قرائت صحيح قرآن و نماز» در قائن

به همت اداره تبليغات اسلامی شهرستان قائن، مراسم اختتاميه جلسات طرح قرائت صحيح قرآن و نماز در این شهرستان برگزار شد.


گروه اجتماعی: به همت اداره تبليغات اسلامی شهرستان قائن، مراسم اختتاميه جلسات طرح قرائت صحيح قرآن و نماز در این شهرستان برگزار شد.


حجت‏الاسلام احمد عليپور، مسئول اداره تبليغات اسلامی قائن، در گفت‏وگو با خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، با اعلام خبر اختتاميه طرح قرائت صحيح قرآن و نماز در قائن گفت: در ايام ماه مبارك رمضان در پنج مسجد بزرگ قائن و مناطق تحت پوشش اين اداره با همكاری روحانيان اعزامی، طرح قرائت صحيح قرآن و نماز برگزار شد.


وی افزود: در 24 روستای دارای روحانی مستقر و طرح هجرت نيز، اين طرح در ايام ماه مبارك رمضان با هماهنگی روحانيان برگزار شد.


مسئول اداره تبليغات اسلامی قائن بيان اين‌كه تلاوت قرآن باعث افزايش ايمان و توكل می‌شود، اظهار كرد: قرآن را بايد با تفسير و تدبر تلاوت كرد، چرا‌كه اين كار گناه را از انسان دور و خدا را به ياد انسان می‌آورد.


حجت‏الاسلام عليپور ‌ادامه داد: مؤمن وقتی گناه می‌كند ايمان در او نيست و اين تلاوت قرآن است كه باعث افزايش ايمان و توكل در انسان می‏شود.


وی با اشاره به اينكه يكی از اسماء قرآن ذكر است كه خود اين اذكار خدا را به ياد انسان می‌آورد، افزود: بدين ترتيب تلاوت قرآن ايمان و توكل و ياد خدا را در انسان زياد می‌كند.


مسئول اداره تبليغات اسلامی قائن يادآور شد: وقتی تلاوت قرآن زيبا و جذاب باشد هم باعث توجه و جذب افراد زيادی به‌سوی قرآن می‌شود و هم يك نشاط معنوی خاصی از سوی قاری قرآن به ديگران منتقل می‏شود كه اين عامل زمينه تدبر و حفظ قرآن را نيز در ديگران افزايش می‏دهد.

captcha