کد خبر: 4361341
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۳

استقبال هزار نفر از کادر درمان برای حضور در حج تمتع ۱۴۰۶

معاون مرکز پزشکی حج و زیارت از آغاز زودهنگام فرآیند انتخاب کادر درمان حج تمتع ۱۴۰۶ خبر داد و گفت: هزار نفر برای حضور داوطلبانه در حج اعلام آمادگی کردند.

استقبال ۱۰۰۰ نفر از کادر درمان برای حضور در حج تمتع ۱۴۰۶به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج و زیارت؛ علی‌اکبر جنگجو، معاون مرکز پزشکی حج و زیارت، با اشاره به پایان فراخوان جذب پزشکان و کادر درمان گفت: بر اساس برنامه‌ریزی سازمان حج و زیارت، روند ارزیابی داوطلبان زودتر از سال‌های گذشته آغاز شده و کشور برای انجام مصاحبه‌ها به هشت منطقه تقسیم شده است.

وی افزود: تعداد پزشکان و پرستاران هر استان متناسب با میانگین زائران آن استان تعیین می‌شود تا همه کاروان‌ها از خدمات درمانی بهره‌مند شوند. نخستین مرحله ارزیابی از خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی آغاز شده و طی دو روز، ۱۲۰ نفر مورد مصاحبه قرار گرفته‌اند.

جنگجو با بیان اینکه مصاحبه‌ها شامل ارزیابی تخصصی، اعتقادی، معاینات جسمانی و سنجش آمادگی برای مدیریت بحران است، تصریح کرد: از میان حدود هزار داوطلب، ۶۰۰ نفر واجد شرایط شناخته شده‌اند و انتخاب نهایی پس از بررسی امتیازات و سوابق انجام خواهد شد. همچنین نیروهای کادر درمان که سال گذشته از اعزام جامانده اند، در اولویت قرار دارند.

سید علی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت نیز با اعلام اینکه فرآیند انتخاب کادر درمان تا پایان تیرماه به پایان می‌رسد، گفت: ۷۰ درصد نیروهای اعزامی از افراد باتجربه و ۳۰ درصد از نیروهای جدید و سال اولی خواهند بود.

به گفته وی، انتخاب کادر درمان و همچنین تأیید استطاعت جسمی زائران امسال زودتر از سنوات گذشته انجام می‌شود تا آمادگی لازم برای حج تمتع ۱۴۰۶ فراهم باشد.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا ایرجی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha