کد خبر: 1273391
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۳

هشتم شوال، سند مظلوميت شيعه و توحش وهابيت است

هشتم شوال، سالروز ويران كردن بقيع و تخريب قبور ائمه(ع) توسط فرقه جعلی وهابيت است؛ حادثه‌ای كه سندی بزرگ بر مظلوميت شيعه محسوب می‌شود.


گروه سياسی: هشتم شوال، سالروز ويران كردن بقيع و تخريب قبور ائمه(ع) توسط فرقه جعلی وهابيت است؛ حادثه‌ای كه سندی بزرگ بر مظلوميت شيعه محسوب می‌شود.


در 8 شوال سال 1344 ه.ق پس از اشغال مكه توسط وهابيان به سركردگی عبدالعزيز بن سعود، قبور ائمه بقيع ويران شد. بقيع در چند قدمی مسجد النبی(ص)، تنها قبرستان مسلمانان بعد از هجرت و اولين قبرستانی است كه به دستور پيامبر(ص) توسط مسلمانان صدر اسلام ساخته شد. اولين كسی كه به توصيه پيامبر(ص) در بقيع دفن شد عثمان بن مظعون از صحابه رسول الله(ص) و از دوستان علی ابن ابيطالب(ع) بود.


چهار امام معصوم حضرت امام حسن مجتبی(ع)، امام زين‌العابدين(ع)، امام محمد باقر(ع) و امام صادق(ع) به همراه برخی از كشته‌شدگان جنگ احد، ابراهيم فرزند پيامبر(ص)، تعدادی از زنان پيامبر(ص)، عباس عموی رسول الله(ص)، فاطمه بنت اسد مادر امام علی(ع)، ام البنين مادر ابوالفضل العباس(ع) و جمعی از بزرگان اسلام در اين فبرستان مدفون هستند.


نخستين تخريب قبور ائمه اطهار(ع) به دست وهابيون در سال 1220 ه. ق رخ داد كه شيعيان با امكانات خود بقيع را بازسازی كردند اما وهابيون در 8 شوال 1344 بقيع را ويران نمودند و سندی ديگر در كارنامه سياه خود به ثبت رساندند و مظلوميت شيعه را مهر كردند. قبل از تخريب بقيع بر روی قبور پيشوايان و بزرگان اسلام گنبد و بناهائی قرار داشت و ائمه بقيع در بقعه بزرگ هشت ضلعی ساخته شده بود كه پس از تسلط وهابيان بر مدينه بناها به صورت كامل تخريب شد. وهابيت كه جنبشی مذهبی در قرن هجدهم در عربستان است توسط محمد ابن عبدالوهاب بنيان‌گذاری شد و مورد قبول خاندان سعودی قرار گرفت.


حركت وهابیون در ويرانی بقيع ناشی از كج فهمی‌ها و ناآگاهی است آن گونه كه وهابيت در تاريخ اسلام جنايات ديگری را نيز رقم زده و امروز نيز در كشورهای اسلامی از جمله سوريه، عراق و ... دست به جنايات شنيعی زده و می‌زنند. وهابيت كه گرفتار آفت بزرگ و خطرناك تندروی‌، كج‌روی‌ها و برداشت‌های غلط و خود ساخته هستند با تخريب بقيع، سند توحش خود و مظلوميت شيعه را امضا كرده و امروز اين فرقه انحرافی با كشتار بی گناهان، كارنامه سياه ديگری را تثبيت كرده‌اند.

captcha