گروه ادب: دبير استانی ششمين جشنواره شعر بسيج خوزستان از برگزاری نشست داوری 531 اثر رسيده از 131 شاعر خوزستانی 30 مرداد با حضور پنج شاعر از بزرگان و پيشكسوتان شعر خوزستان خبر داد.
داودرضا كاظمي، دبير استانی ششمين جشنواره شعر بسيج خوزستان در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خوزستان، اظهار كرد: دبيرخانه ششمين جشنواره شعر خوزستان 531 اثر از 131 شاعر دريافت كرده است كه از سه تا 12 اثر از هر شاعر را داشتهايم. برخی شاعران آثار خود را برای شركت در سه بخش ارسال كردهاند.
وی گفت: در بخش نخست و به تفكيك 167 اثر در محور «بازخوانی ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بر مبنای عدالتطلبی، استقلال، آزادگی، استكبارستيزی و دينباوری»، 41 اثر در بخش «بيداری اسلامی و مقاومت ملل»، 113 اثر در موضوع «انتظار، اميد و آرمانگرايی»، 177 اثر برای شركت در بخش «مضامين آئينی ـ اجتماعی مبتنی بر اصول خانواده، اخلاق و سبك زندگی اسلامی» و شش اثر برای بخش «حماسه اقتصادی در آئينه شعر» دريافت شد.
كاظمی با اشاره به استقبال شاعران از بخش دوم اين جشنواره اضافه كرد: در بخش دوم كه به بزرگداشت استاد شعر متعهد، مرحوم خليل عمرانی، اختصاص دارد 27 اثر شركت دارند. اين جشنواره در سطح استانی، روزهای پايانی شهريور 92 در شوش برپا میشود و برگزيدگان آن به بخش كشوری راه خواهند يافت.