کد خبر: 1277174
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۹
در سال جاری؛

3400 نفر در طرح تربيت حافظان قرآن استان يزد شركت می‌كنند

مديركل اوقاف و امور خيريه استان یزد از شركت 3 هزار و 200 نفر در سال گذشته در طرح تربيت حافظان قرآن كريم در استان ‌خبر داد و ظرفيت ايجاد شده برای سال جاری را 3 هزار و 400 نفر اعلام كرد كه بالغ بر 50 درصد تاكنون در اين طرح شركت كرده‌اند.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه يزد، حجت‌الاسلام و المسلمين غلامرضا عادل، مديركل اوقاف و امور خيريه استان يزد امروز، دوم شهريورماه در جمع خبرنگاران استان ‌از شركت 3 هزار و 200 نفر در سال گذشته برای در طرح تربيت حافظان قرآن كريم در استان يزد خبر داد و ظرفيت ايجاد شده برای سال جاری را 3 هزار و 400 نفر اعلام كرد كه بالغ بر 50 درصد تاكنون در اين طرح شركت كرده‌اند.


اين مسئول ادامه داد: سی‌ و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن كريم در رشته‌های حفظ، قرائت، ترتيل و تفسير بعد از دهه كرامت در مرحله شهرستانی و استانی در يزد برگزار می‌شود و برگزيدگان به مسابقات كشوری راه می‌يابند.


اين مسئول از اجرای 29 طرح عمرانی و 7 طرح در حوزه موقوفات در استان خبر داد كه به ترتيب تاكنون 80 ميليارد ريال و 35 ميليارد ريال برای آنها هزينه شده است و برای اتمام نيز به ترتيب به 42 ميليارد ريال و 191 ميليارد ريال اعتبار ديگر نياز دارند.


وی با اشاره به برگزاری طرح‌های متنوع فرهنگی در سطح امامزادگان و بقاع متبركه استان يزد در مناسبت‌های دينی ـ مذهبی گفت: در سال جاری 60 بقعه متبركه استان يزد ميزبان اجرای طرح آرامش بهاری بودند و 75 روحانی نيز در اجرای موفق اين طرح در استان مشاركت داشتند.


به گفته حجت‌الاسلام عادل در ايام سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س) هم سوگواره ياس نبوی در 42 بقعه متبركه استان يزد برگزار شد كه با حضور 56 روحانی بومی و اعزامی و برپايی 6 خيمه معرفت همراه بود.


اين مسئول همچنين به اجرای طرح نشاط معنوی در ايام فراغت تابستان اشاره كرد كه با حضور 45 مربی از ابتدای تيرماه در استان يزد آغاز شد و تا 25 مردادماه هم ادامه داشت و 2 هزار نفر از این استان ‌در اين طرح شركت كردند.


مديركل اوقاف و امور خيريه استان يزد از افزايش 89 درصدی نذورات بقاع متبركه استان يزد در 5 ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.


وی در زمينه موقوفات استان يزد با بيان اينكه این استان ‌با دارا بودن 12 هزار موقوفه شامل 40 هزار رقبه پنجمين استان كشور از نظر تعداد موقوفات است، گفت: در سال جاری 12 مورد وقف جديد شامل زمين و ساختمان در استان يزد رخ داده است كه در مقايسه با مدت مشابه سال قبل از رشد خوب برخوردار است.


به گفته وی اين موقوفات شامل 2 هزار مسجد و حسينيه و مابقی نيز موقوفات غيرمتصرفی است كه متولی دارند و نظارت بر اجرای نيات واقف به عهده اداره‌كل اوقاف و امور خيريه استان يزد است.

captcha