کد خبر: 1277418
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۳
پورجمشيديان

مهمترین راه ثبات اقتصادی كشور مبارزه با فساد است

فرمانده سپاه عاشورای آذربایجان شرقی مهمترین راه ثبات اقتصادی كشور را مبارزه با فساد عنوان كرد و افزود اميدواريم دولت جديد بتواند در زمينه اقتصادی موفق عمل كرده و با كنترل شرايط و حفظ آرامش بوجود آمده، باعث رشد اقتصادی كشور شود.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، علی‌اكبر پورجمشيديان، فرمانده سپاه عاشورا امروز، 3 شهريورماه در جمع خبرنگاران اظهار كرد: دولت جديد با توجه به انتظاراتی كه مردم داشتند در بهترين شرايط شكل گرفته است و رأی اعتماد خوب مجلس به وزرای پيشنهادی دولت يازدهم، رأی محكم و اعتماد خوب مجلس به بيشتر وزرا است كه حتی رأی برخی از وزرا در تاريخ انتخابات كم نظير بوده، اين اعتماد مجلس در واقع پشتوانه بسيار ارزشمندی برای دولت می‌باشد.


پورجمشيديان افزود: دولت بايد از اين فضا به خوبی استفاده كند و به شعارهای كه داده‌اند و انتظارات مردم به‌ويژه در مسايل اقتصادی پاسخ مناسب بدهند.


وی تأكيد كرد: يكی از راه‌های ثبات اقتصادی كشورمان مبارزه با فساد است كه اميدواريم دولت جديد بتواند در اين زمينه موفق عمل كرده و شرايط را كنترل كند و آرامشی را كه بوجود آمده ادامه دهد تا اين ثبات باعث رشد اقتصادی كشور شود.


فرمانده سپاه عاشورا خاطرنشان كرد: بايد بررسی شود كه بعد از انقلاب چه جاهايی مشكل داشتيم، سوءاستفاده سرمايه‌دارها كه بيشتر از مردم به فكر جيب و منافع خود هستند و ضعف‌های مديريتی بين مسئولان و دستگاه‌ها مورد توجه قرار بگيرد تا بستر آرامی برای رشد اقتصادی مدنظر رهبر انقلاب فراهم شود.

captcha