نورعلی كاظمی، رئيس اداره بهزيستی شهرستان لنده در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد، گفت: جشنواره قرآنی، فرهنگی و آموزشی با حضور 80 نفر از قاريان و حافظان و مؤذنان شهرستانهای لنده و كهگيلويه و چرام سوم شهريورماه در سالن اجتماعات دانشگاه پيام نور واحد لنده برگزار شد.
وی اظهار كرد: در اين جشنواره با استفاده از داوران و قاريان مجرب و برجسته استانی و كشوری سعی شده سطح كيفی و كمی مسابقات را افزايش دهيم.
رئيس اداره بهزيستی شهرستان لنده بيان كرد: شركتكنندگان در اين جشنواره روشندلان، معلولان جسمی حركتی، كاركنان و خانوادههای آنان و دانش آموزان مراكز دارالقرآن هستند.
كاظمی عنوان كرد: قرآن كريم حاوی همه حقايق و معارف ناب اسلامی و تضمينكننده زندگی بشريت هم در زندگی فردی و اجتماعی است و كه اگر نسبت به آن توجه ويژه شود در برنامه زندگی خود به آن توجه كنيم يك زندگی توام با سعادت داریم.
وی اضافه كرد: امروز محتوای قانون اساسی ما بر اساس معارف قرآن و برگرفته از احكام و معارف قرآن است و در طول اين 34 سال، جمهوری اسلامی قرآن را از قربت نجات داد.