کد خبر: 1278333
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵

واقعه غدير برای نخستين‌بار در زنجان بازسازی می‌شود

دبير بنياد غدير استان زنجان از برگزاری ويژه‌برنامه بازسازی خطبه غدير همزمان با دهه ولايت و امامت در دو شهرستان زنجان و خدابنده خبر داد.








ناصری، دبير بنياد غدير زنجان

سعيد ناصری، دبير بنياد غدير استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، با اشاره به اين‌كه بازسازی نمادين واقعه عظيم غدير در كشور به‌صورت رسمی از سال 1390 آغاز شده است، گفت: اين ويژه‌برنامه برای نخستين‌بار در سال 90 توسط فعالان بنياد غدير در استان قم به اجرا درآمده و از سال گذشته نيز در اغلب استان‌های كشور مورد اجرا قرار گرفته است؛ از اين‌رو استان زنجان نيز در نظر دارد اين واقعه تاريخی را برای نخستين‌بار در رهه ولايت و امامت بازسازی كند.


وی افزود: با توجه به اين‌كه در سال گذشته موفق به تأمين اعتبار اين بازنمايی نشديم، در نظر داريم نمايش بازسازی‌شده واقعه غدير را همزمان با هفته امامت و ولايت در دو شهرستان زنجان و خدابنده برگزار كنيم.


دبير بنياد غدير استان زنجان با اشاره به فرموده پيامبر اكرم(ص) كه از مردم خواستند كه واقعه غدير را حاضران به غايبان و پدران به فرزندان خود تا روز قيامت ابلاغ كنند، ابراز كرد: در همين راستا مراسم بازسازی نمادين واقعه غدير با هدف عمل به فرمايشات پيامبر اكرم(ص) در اين خصوص، گسترش فرهنگ ولايت، تعميق هويت دينی، ايجاد زمينه درك قوی‌تر جوانان از اصول كلی نظام اسلامی به‌ويژه اصل ولايت فقيه، شناساندن سيره ائمه اطهار(ع)، پيوند ولايت با نسل‌های مختلف انقلاب و مستندسازی واقعه غدير، در زنجان انجام می‌شود.


ناصری تصريح كرد: در راستای هرچه بهتر برگزار شدن اين مراسم، سه كميته فرهنگی، تداركات و اجرايی در استان به‌همت بسيج و سپاه انصارالمهدی(عج) شكل گرفته و كارگردانان و مجريان اين برنامه با بيشترين توان خود در اجرای اين برنامه عظيم مشاركت خواهند كرد.


وی با تأكيد بر اين‌كه اين ويژه‌برنامه نبايد منحصر به زمان عيد غدير و دهه امامت و ولايت شود، اظهار كرد: برگزاری مسابقه حفظ خطبه غدير، برپايی كارگاه‌های نقاشی و قصه‌گويی با موضوع غدير و همچنين تهيه بسته‌های فرهنگی برای انتقال پيام غدير به اقشار مختلف، از جمله برنامه‌های بنياد غدير استان در ديگر ايام سال است.


اين مقام مسئول در پايان يادآور شد: اميدواريم با فرهنگ‌سازی میان صنوف و اقشار مختلف، شاهد اين امر باشيم كه ايام دهه ولايت و امامت با حركت‌هايی نو جهت ترويج فرهنگ غدير در جامعه همراه است.

captcha