کد خبر: 1278743
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۴

استمرار برگزاری جشنواره «ميلاد سرخ» موجب رونق آن می‌شود

كارگردان فيلم «آسانسور» معتقد است كه استمرار برگزاری جشنواره «ميلاد سرخ» و فاصله گرفتن از پرداخت كليشه‌ای به آثار مذهبی، موجب رونق هرچه بيشتر اين رويداد فرهنگی ـ مذهبی می‌شود.



نيما عباس‌پور، كارگردان فيلم «آسانسور» در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، كه با فيلم كوتاه داستانی ‌آسانسور‌ در جشنواره ميلاد سرخ حضور دارد، درباره برگزاری اين رويداد، گفت: به نظر بنده برگزاری هر جشنواره‌ای نكات مثبت زيادی به همراه دارد، اما يكی از مهمترين نكاتی كه مسئولان بايد درنظر داشته باشند جذب مخاطب بيشتر است و اميدوارم اين جشنواره، با اقبال بيشتری از سوی مردم مواجه شود و شاهد رونق هرچه بيشتر اين رويداد باشيم.


اين كارگردان ضمن اشاره به برگزاری مستمر جشنواره‌هايی مانند سينما حقيقت، اظهار كرد: استمرار برگزاری اين جشنواره موجب شده تا آگاهی سينماگران و مردم از برگزاری آن‌ بيشتر باشد و در نتيجه استقبال خوبی صورت بگيرد؛ ضمن اينكه اطلاع‌ رسانی عمومی صحيح و انتخاب آثار نيز نقش اساسی در جذب مخاطب و برپايی باشكوه اين جشنواره دارد.


وی انتخاب استان محل برگزاری جشنواره را نيز بسيار مهم دانست و اضافه كرد: گاهی اوقات موضوعی از سوی مسئولان برای برگزاری جشنواره برگزيده می‌شود، اما اين موضوع در‌نظر گرفته نمی‌شود كه آيا به اندازه برگزاری يك جشنواره در طول سال فيلم توليد می‌شود يا خير، شايد يكی از معضلات رويدادهای سينمايی همين نكته باشد كه بايد آسيب‌شناسی كرد و به نظر بنده می‌توان در تعامل با نهادهای گوناگون، امكان تهيه و توليد آثار مرتبط را در طول سال فراهم كرد.


عباس‌پور در انتها به فيلم خود اشاره ‌و اظهار كرد: فيلم آسانسور‌ خاطرات دوران جنگ رزمنده‌ای را توسط خواهرزاده او روايت می‌كند كه اين كار توسط دختربچه با شيطنت‌ها و بازيگوشی‌هايی همراه است. انجمن دفاع مقدس تهيه‌كننده اين اثر است و شيوه ساخت آن نيز به شيوه تجربی انجام شده كه در جشنواره‌های زيادی شركت كرده و موفق بوده است.

captcha