کد خبر: 1278785
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۹

جمع‌آوري 107 ميليون ريال زکات در فراهان

مردم شهرستان فراهان در سه ماهه سال‌جاري بالغ بر 107 ميليون ريال به‌عنوان زکات به اين نهاد پرداخت کردند.









محمدرضا نصيري‌نيک، مدير كميته امداد فراهان در گفت‌وگو با خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) شعبه مركزي، گفت: در سه ماهه سال‌جاري بالغ بر 107 ميليون ريال به‌عنوان زکات به اين نهاد پرداخت شده است.


وي تصريح كرد: از 107 ميليون زکات جمع‌آوري شده، 75 ميليون ريال به‌منظور زکات محرومان و 32 ميليون ريال به‌منظور اجراي پروژه‌ها هزينه شده است.


نصيري‌نيك ادامه داد: زکات پرداخت شده در بخش محرومان در سرفصل‌هاي درمان، هزينه تحصيلي، مسکن و هزينه معيشتي محرومان هزينه شده است.


اين مقام مسئول در پايان با بيان اين‌که زکات در دين اسلام که در حقيقت يک نوع ماليات بر درآمد محسوب مى‌شود، تصريح کرد: اهميت زکات در دين اسلام به اندازه‌اي است که در رديف مهم‌ترين عبادات قرار گرفته و در بسيارى از موارد همراه با نماز ذکر شده و حتى شرط قبولى نماز به پرداخت زکات منوط شده است.

captcha