کد خبر: 1278787
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۲

برپایی كارگاه تداوم آموزش سرگروه‌های صالحين در قصرشيرين

فرمانده سپاه ناحيه قصرشيرين از برگزاری كارگاه تداوم آموزشی سرگروه های شجره طيبه صالحين بسيجيان این شهرستان خبر داد.



علی احمدپور، فرمانده سپاه ناحيه قصرشيرين در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، گفت: در راستای كيفی‌سازی آموزش اركان شجره صالحين و افزايش سطح فرآيند تربيت بسيجيان شهرستان قصرشيرين اقدام به برپایی كارگاه تداوم آموزشی سرگروه‌های شجره طيبه صالحين در سطح شهرستان کرديم.


وی افزود: اين كلاس‌ها با نشست‌هايی كه مربيان با سرگروه‌های خود در شهرستان برگزار می‌كنند موجب تبادل تجربيات و رفع نواقص حلقه‌های صالحين می‌شود.


احمدپور تصريح كرد: فضايل اخلاقی مربيان، رشد معرفتی و بصيرتی آنان و افزايش شور و شوق و انگيزه در مربيان و سرگروه‌ها برای اداره حلقه‌های صالحين از ديگر مزايای اين كارگاه آموزشی است.


فرمانده سپاه ناحيه قصرشيرين در پايان اظهار كرد: اين كارگاه در سطح حوزه‌های شهری، روستايی و محلات در دبيرستان رسالت اين شهرستان و در دو نوبت صبح و عصر برپا می‌شود.

captcha