کد خبر: 1279488
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۸

شروع دوره جديد كلاس‌های موسسات قرآنی جاسك

مدير موسسه قرآنی صادق آل‌محمد، شهرستان جاسك، گفت كلاس‌‎های دوره پاييزه موسسات قرآنی جاسك با ثبت‌نام داوطلبين آغار شد.



زهرا آوندين، مدير موسسه قرآنی صادق‌آل‌محمد، بندر جاسك، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، گفت: ثبت نام از كودكان زير شش سال برای گذراندن دوره پيش‌دبستانی و عموم داوطلبين حضور در دوره‌های آموزش قرآن اين موسسه آغاز شده است.


وی افزود: برای ترم پاييزه آموزش قرآن مجيد در رشته‌های مختلف ازجمله روخوانی و حفظ ويژه كودكان و نوجوانان، روانخوانی و تفسير برای جوانان و بزرگسالان به مدت يك ماه از اول شهريور ثبت‌نام می‌شود و علاقمندان مي‌توانند جهت نام‌نويسی به موسسه قرآنی صادق آل محمد و نبوت مراجعه كنند.


اين خادم قرآنی، در ادامه به اهميت و نقش قرآن در تربيت صحيح كودكان و نوجوانان، گفت: نقش اساسی تربيت و ترويج فرهنگ قرآنی، در بين كودكان و نوجوانان در جامعه اسلامی، برعهده خانواده است.


وی تصریح کرد: خانواده برترين جامعه‌ايی است كه كودك در آن چشم به جهان می‌گشايد، سخن می‌گويد، راه می‌رود و هرآنچه در خانواده از پدر و مادر و ديگر اعضا خانواده ببيند به تقليد انجام می‌دهد.


آوندين، ضمن اشاره به اجرای طرح 1447 و مسابقات تلاوت و تسنيم در شهرستان جاسك، اظهار كرد: اين مسابقه با شركت بيش از 130نفر داوطلب در اين شهرستان برگزار شده است.


وی ادامه داد: پاسخنامه‌های اين مسابقه برای تصحيح و شركت در قرعه‌كشی به دارالقرآن كريم ارسال شده است و تعداد زيادی نيز از طريق سايت اينترنتی تلاوت، اقدام به تكميل پاسخنامه و شركت در مسابقه كرده‌اند.


مدير موسسه قرآنی صادق آل محمد، در پايان اضافه كرد: كلاس‌های مهد و موسسات قرآنی، از اول مهرماه شروع و تا 15 آذر ادامه دارد.

captcha