کد خبر: 1283144
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۱

كنگره بزرگداشت امام‌زادگان استان هرمزگان برگزار می‌شود

مسئول فرهنگی اداره كل اوقاف و امور خيريه استان هرمزگان گفت كنگره بزرگداشت امام‌زادگان استان هرمزگان با هدف تكريم و بزرگداشت امام‌زادگان و تجليل از خدام و هيئت امنا برگزار می‌شود.



حجت الاسلام محسن شهبازی، مسئول فرهنگی اداره كل اوقاف و امور خيريه هرمزگان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)شعبه هرمزگان با اشاره به اينكه استان هرمزگان در مجموع هشت امامزاده شاخص دارد، افزود: اين مراسم از شهرستان رودان در امامزاده سيد سلطان محمد 19 شهريور آغازمی شود.


وی در ادامه بيان كرد: مراسم بزرگداشت شاه صفی الله روستای هماگ به ترتيب 21 شهريور، سيد محمد حاجی آباد 25 شهريور و بزرگداشت امام‌زادگان شهرستان بندرعباس نيز همزمان با شب ميلاد امام رضا(ع) در آستانه امامزاده سيد مظفر برگزار خواهد شد.


به گفته مسئول فرهنگی اداره كل اوقاف و امور خيريه استان هرمزگان، مراسم بزرگداشت قدمگاه سيد مظفر در جزيره شقم نيز همزمان با شب ميلاد امام رضا(ع) با اهدا مدال خادم افتخاری به مديرعامل منطقه آزاد قشم و تقدير از امامان جماعت اين جزيره برگزار می‌شود.


شهبازی در ادامه افزود: در اين مراسم بزرگداشت از خدام، هيئت امنا و فعالان فرهنگی و مسئولان تأثيرگذار در تخصيص اعتبارات دولتی در ارتباط با امام‌زادگان تجليل خواهد شد.


وی در پايان اظهار كرد: استان هرمزگان دارای 700 بقعه است كه از اين تعداد 152 مورد زيارتگاه بوده و بقيه نيز قدمگاه و نظرگاه هستند.

captcha