به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، قنبر موسینژاد، مديركل كميته امداد امام خمينی(ره) كردستان شنبه، 16 شهريورماه در مراسم گراميداشت روز دختر كه با حضور جمعی از دختران مددجو در امامزاده پيرمحمد سنندج برگزار شد، اظهار كرد: دشمن در راستای تهاجم فرهنگی بهدنبال بیبندوباری، بدحجابی و رواج فساد در جامعه است كه آشنايی دختران با سيره و منش حضرت معصومه(س)، زمينهای برای مقابله با اين توطئه دشمنان است.
وی افزود: دختران با رعايت حجاب اسلامی و الگوگيری از بزرگان دين مانند حضرت معصومه(س)، مهر سكوت بر دهان دشمنانی مینهند كه امید گمراهی دختران اين مرز و بوم را در دل میپرورانند.
موسینژاد بيان كرد: دين مبين اسلام میخواهد دختران از لحاظ جسم و روح انسانهای كاملی باشند كه تكريم، حفظ حجاب اسلامی و افزايش باورهای اعتقادی لازمه رسيدن به اين هدف است كه دختران بايد اين موارد را مدنظر قرار دهند.
وی در پايان يادآور شد: در آموزههای دينی توجه به دختر و فرزندان دختر سفارش رسولالله(ص) است و فرموده آن حضرت مبنی بر اينكه «خير اولادكم البنات» مصداق اين ادعاست.